Снимки в социалните мрежи предизвикаха истински ужас сред потребителите. Кадрите са направени в жк „Студентски град“ в София и на тях се вижда как гол до кръста млад мъж излиза на перваза на прозорец, а единствената му защита е протегнатата ръка на негов приятел, който го държи за гащите.
Не е ясно какво точно се опитва да направи човекът на тази височина. Той се намира на последния – шести етаж на сградата. Още повече, че первазът на подобна дограма е изключително тънък и не се знае дали може да издържи по-голяма тежест.
Страхотия като тази в Студентски град скоро не бе виждана: Младеж отвори прозорец на последния етаж (СНИМКИ)Маскирани тръгнаха да обират копирен център в Студентски град, но ето какво им се случи (ВИДЕО)Екшън като по филмите се е разиграл посред нощ в Студентски град в столицата, съобщиха преди минути …Mar 22 2017skafeto.com

Веднага под поста се заредиха реакции и коментари:
Стойчо: „Toва е авариралият Карлсон
Теодор: „После защо жените живеят повече“
Александър: „Здравейте, човекът ми я приятел, много набожен и вярващ и всяка неделя дава десятък от доходите си на произволна църква. Така че за него има кой да бди, не мисля, че има нужда от грешниците в тази група да се притесняват за живота му“, гласят част от тях.
Източник blitz.bgУникални кадри от студентските бригади през 1986 г. Вижте как се прибираше реколтата едно време (ВИДЕО)С какви чувства си спомняте студентските селскостопански бригади от 60-те и 70-те години на 20-я век…Jan 26 2017skafeto.com

loading...