Скандалният Цветан Николов, който през лятото катастрофира пиян като кирка и се отърва на косъм от смъртта, се върна на малкия екран като водещ по БНТ.
В края на август 33-годишният водещ се удари в два стълба на столичния мост „Чавдар“ в ранни зори, припомня „Блиц“. Проверката установи 2,58 промила в кръвта при допустимите от закона до 0,5. Неофициално се твърди, че в кръвта му е открито и немалко количество кокаин, но „бялото“ не бе потвърдено от КАТ. След мелето колата на актьора беше смазана, а самият той оцеля по чудо. За щастие, нямаше други пострадали, тъй като по това време трафикът обикновено бил доста слаб, пише „Уикенд“.Нерадостна участ очаква водещия Цветан Николов, катастрофирал мъртво пиян с 2,87 промила в СофияНародният театър и Спортният тотализатор отлагат уволнението на Цветан Николов, по-известен като Цец…Sep 4 2018skafeto.com

Николов се сдоби с обвинение за шофиране в нетрезво състояние. Срещу него бе образувано досъдебно производство по член 343, т.б. от Наказателния кодекс.
Заради чистото съдебно минало обаче и заради това, че по време на срещите си с разследващите Цветан се разкаял искрено за случилото се и показал воля никога повече да не сяда зад волана пиян, му се размина по-тежкото наказание. Близо месец той беше в болница, където му бяха направени животоспасяващи операции. Най-вероятно ще се споразумее с прокуратурата и ще се признае за виновен, за да отърве условна присъда и ще с раздели с книжката си максимум за година.
Цецо получи амнистия и от другия си работодател – Народния театър, където е зам.-директор.Стои полицай на пост. Към него тича жена: Помогнете ми! Там има един пиян мъж, който иска да ме изнасили!Стои полицай на пост. Към него тича жена:
– Помогнете ми! Там има един пиян мъж, който иска да ме из…
Oct 31 2018skafeto.com

loading...