Скандал в Народното събрание

Страховит скандал увенча последния работен ден за седмицата на депутатите в Народното събрание. Страстите се нажежиха веднага след като думата взе лидерът на БСП Корнелия Нинова. В декларация от името на парламентарната си група за това какво е свършило новото правителство, силният човек на „Позитано“ 20 разгроми Бойко Борисов, министрите му и коалиционните му партньори от Обединените патриоти.

Тя обвини управляващите, че не изпълняват предизборните си обещания и нямат никаква законодателна инициатива. По думите й дотук в парламента са внесени 6 законопроекта, като 4 са на БСП, 1 но „Воля“ и 1 на ГЕРБ. Нинова спомена и един, внесен от ГЕРБ и патриотите, който определи като лобистки и припомни, че по-късно той е бил оттеглен. „Два месеца не се прави нищо. През това време течеше само трескаво разпределение на постове“, продължи с унищожителната критика Нинова.От последните минути! Земетресение в БСП, знакови лица аут от парламента. Нинова сече свои и чужди и…Изключително бурни събития се разиграват в БСП по време на провеждащия се в момента пленум на столет…May 14 2017skafeto.com

Тя нападна Борисов и за избора му на кадри в управлението. Сред назначените тя вижда хора, възхищаващи се на шериата, зам.-министър, снимал се по време на нацистки поздрав, вицепремиер с майтапчийски снимки от Бухенвалд и отново поиска оставката на Валери Симеонов.

Нещата излязоха от контрол, когато думата взе Антон Тодоров от ГЕРБ. Той призова БСП да се извини за престъпленията на БКП, която „докара до фалит нееднократно България, която изби елита на България след 1944 година, партията, която кла българите, партията, която уби спасителя на българските евреи“.

Той призова „боркинята с корупцията“ Корнелия Нинова да отговори на определени въпроси. По думите му, ако у нас имаше съд и прокуратура, тя отдавна е трябвало да бъде на „едно хладно и тъмно място“.

Честта на лидера на социалистите беше защитена от Таско Ерменков, който поиска Антон Тодоров да бъде отстранен от залата и го определи като „политически травестит“, който „се е обръщал сто пъти като палачинка в тиган“.Война в БСП! Михаил Миков унищожи Корнелия Нинова: Зависимостите не се късат както гущер опашката и…Кризата в БСП, предизвикана от „ЦУМ гейт“ прераства в истинска война между лидера на столетницата Ко…May 10 2017skafeto.com


loading...