Ангела Меркел

За втори път в рамките на няколко дни германският канцлер Ангела Меркел е забелязана на публично място да трепери неудържимо, сякаш я е поразил ток. Пристъпът се е случил по време на срещата с президента Франк-Валтер Щайнмайер, съобщава агенция Ройтерс, цитирана от „Блиц“.Ангела Меркел трие профила си във FacebookГерманският канцлер Ангела Меркел обяви, че ще прекъсне поддръжката на своя профил във социалната мр…Feb 2 2019skafeto.com

Както вече съобщихме, на 18 юни Меркел получи необичайни тремори по време на срещата си с украинския президент Владимир Зеленски, но след това се почувства по-добре, след като пи вода. Тогава тя обясни, че причината за здравословния ѝ проблем е обезводняване.

В днешния ден, когато Берлин е поразен от горещата вълна, тормозеща цяла Европа, 64-годишната Меркел присъства на церемонията по напускането на правосъдния министър Катарина Барли, която става европейски депутат.

Говорител на канцлера обяви, че тя ще участва в церемонията по полагане на клетва на новия министър. По отношение на срещата на Г-20, която се провежда в Осака, той посочи: Всичко върви според плана. Канцлерът е добре“. Планирано е в ранния следобед Меркел да отлети за Япония.

Уникален скеч, излъчен по Би Би Си, направи за смях Меркел и политиката й към бежанците (ВИДЕО)Уникален комедиен скеч, излъчен по Би Би Си, осмя остро имигрантската политика на германския канцлер…Mar 19 2017skafeto.com

loading...