https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Змия ухапа и уби домашно куче във Варна. Случката се разиграла на детска площадка на ул. “Евлоги Георгиев” 24, където редовно мъж разхождал двата си пинчера, в близост до блока му, пише Нова Варна. Едното му куче е ухапано от змия, но стопанинът не е разбрал какво се случва.
След прибирането вкъщи, кучето започва да повръща, а след това и умира. По тялото на пинчера, човекът забелязал двете дупки от ухапването. След позвъняване в Община Варна, оттам обяснили, че има само един змиеуловител, назначен на щат във Варна и ги прехвърлили към друг номер, от който никой не се отзовал и не помогнал.
Ден по-рано в полицията в Монтана е бил подаден сигнал за змия, която се промъкнала в автомобил.Змия ухапа медицинска сестра, тя се качи на влака Кюстендил – София, а случилото се след това ще ви остави безмълвниЗмия ухапа медицинска сестра от столицата по време на излет в района на село Полска Скакавица. Нелеп…Apr 24 2018skafeto.com

„Става дума за лекотоварен автомобил, който бил паркиран в близост до шивашка фирма, където товарил стока. Хората видели как змията пропълзяла и се вмъкнала там, където е двигателят на колата. Обадили се веднага в полицията, но шофьорът отказал да ги дочака и си тръгнал“ , заяви пред Дарик говорителят на ОД на МВР в Монтана Ирен Токина.
В началото на седмицата пък лекари от Кюстендил спряха влак, за да спасят жена, ухапана от змия. Ден по-късно близки на пострадалата благодариха на лекарите с постове в Интернет. Инцидентът става по време на екскурзия в планината. Медицинска сестра била ухапана от змия. Успява да види само края на тялото й, но разбира, че трябва да действа бързо, за да спаси живота си.

Медиците получили сигнала, разбират, че пострадалата е в района на Скакавишкия водопад. „Там обаче е недостъпно, там само влак минава, как са слезнали, само те знаят”, каза д-р Стефан Чепенков.
Туристките отиват до близката гара, за да се качат на първия влак – Кюстендил – София. Успяват да се обадят на лекарите, но след първите думи връзката се разпада. Без да се двоумят медиците тръгват да търсят мястото, където влакът ще спре.
Попитали хора как могат да стигнат до това място и какъв преход може да се направи. Решили да спрат влака аварийно. „И някъде след 10-ина минутки вече влакът се показа от тунела. И започнахме да махаме с ръце, за да може да спре”, обясни д-р Стефан Чепенков. Линейката кара до Спешния център пострадалата жена, където тя получава доза противозмийски серум.
Източник petel.bgОригинално: Гигантска змия се излезе от водата и се приближи към стареца, а той реши да я нахрани с риба! (ВИДЕО)Вижте сега това малко страшничко видео! Бихте ли се поставили на мястото на стареца, който смело хра…Jun 16 2017skafeto.com