Валяк на транспортна лента причини смъртта на работник в цех за вар. Починалият 54-годишен мъж е от шуменското село Троица.
Той отговарял за инсталацията, която транспортирала суровина за товарене на камиони. Рано сутринта след като минал инструктажът, колегите му забелязали, че транспортната лента се движи без да има камион, който да чака товарене.
Тогава видели, че мъжът е заклещен под един от валяците на машината. Обадили се на Бърза помощ, но дошлите лекари констатирали смъртта на работника.Трагедия в семейството на тенора Веселин Вачев: При нелеп инцидент на водна пързалка в Турция загина дъщеричката муОгромна трагедия сполетя семейството на тенора Веселин Вачев. На 7 юни, докато са на почивка в турск…Jun 13 2018skafeto.com

В същото време стана ясно, че общо 387 нарушения са установени при проведена у нас операция от TISPOL. Проверени са общо 19366 водачи. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.
Полицейската операция за установяване на нарушения, свързани с шофиране след употреба на алкохол и наркотици, организирана от европейската организация на службите на пътна полиция (TISPOL) се проведе от 4 до 10 юни на територията на страната ни.
296 от нарушенията са за шофиране след употреба на алкохол, а 91 – за управление на моторни превозни средства след употреба на наркотични вещества и техните аналози.
На практика това означава, че 2% или всеки 50-и шофьор по родните пътища управлява автомобила си след употреба на алкохол или наркотични вещества.
Източник fakti.bgТрагедията в Перник няма край: Полицаят, който се самоуби оставя две деца сирачетаПолицай се самоуби в Перник. 44-годишният Йордан Борисов се е прострелял смъртоносно в главата със з…Jun 11 2018skafeto.com

loading...