Отивахме на адрес за момиче на 19 години с диабетно състояние с тежка криза. Спрях, тъй като имах право да спирам навсякъде, тъй като това е автомобил със специално движение. Бях се забавил може би за минута две. През това време се появи един колоездач“. Това разказа лекарят от Спешна помощ, на чиято линейка бе спукана гума от велосипедист, в ефира на Нова телевизия. Започна да ни крещи: Махайте колата от тук, иначе пукам гумата. Броя до три, иначе пукам гумата. И я спука. Питах го: Защо, а той каза: Ще те убия!“, спомня си още лекарят.
По думите му младежът е извадил 25-сантиметров нож.
Страшни разкрития за колоездача, нарязал гумата на линейка в София (СНИМКИ и ВИДЕО)
Скръбна вест: Почина светило в спешната помощ. Осиротя последната линейка в София. Дълбок поклон!Тъжна вест обходи лекарските среди в България. Напусна ни един от най-добрите лекари в областта на с…Nov 6 2017skafeto.com

„Никак не е приятно 25 см нож с такива заплахи. Качи се на колелото и отпътува в посока кв. „Васил Левски“. Младо момче 25-30 години, но много превъзбуден“, описва медикът извършителя.
„Има запис от другата страна на очевидец, който бе така добър да ни го предостави. Чак сега видях, че гумата е нарязана на 2 места. Може да го направи на всяка кола, която не му харесва. Това си е престъпление“, каза още той. Лекарят работи от 10 години в Спешна помощ, но такава заплаха за първи път получавал. „Младо, симпатично момче, но акълът му къде е, не знам“, каза още медикът.
Източник blitz.bg

Ужас в центъра на София: Кръв се стичала от линейката, докато карала простреляния данъчен служител Иво към болницатаНа зловещ екшън станаха свидетели жители на центъра на София тази сутрин. Мъж беше прострелян в джип…Dec 18 2017skafeto.com


loading...