Всички хора сме различни, както в комуникацията с останалите хора, така и с организацията на пространството около самите тях. Някои от нас са безкрайно небрежни и невнимателни, с две думи „изключително разхвърляни”.
Сайтът jenata.blitz.bg вече показа как счетоводителка, с помощта на дизайнер, успя да превърне апартамент в стара панелка в приказен дом.
Разкри и какви чудеса направи млад студент с жилището си, което буквално бе неразпознаваемо след ремонта, който му спретна.
Днес ще ви разкажем за младо момиче, което получи стая в общежитие в ужасяващ вид. Предишният обитател я оставил в плачевно състояние, а когато нашата героиня погледнала помещението, буквално останала безмълвна, незнаейки как някой може въобще да живее в тези условия.
Студентка получи мизерна стая в общежитие: Не е за вярване в какво китно кътче я превърна за дни!
Студентка получи мизерна стая в общежитие: Не е за вярване в какво китно кътче я превърна за дни!„Гениална“ инженерна мисъл в богаташки квартал на София ще ви остави без думи (СНИМКА)На шокираща гледка стават свидетели столичани, минавайки по улица в квартал „Витоша“. Това става ясн…Nov 15 2018skafeto.com

Било абсолютно невъзможно да се живее в тази стая, според нея. Понеже обаче студентката нямала пари, решила сама да направи ремонт на мястото. Едва ли някой може да повярва какви са резултатите от работата й. Тя обече е повече от смайваща.
Първото, което тя стори, бе да пребоядиса стените в бяло. Така стаята стана по-красива визуално, а започна да дава вид на доста по-чисто и поддържано място.
Из леглото студентката сложи различни декоративни елементи в бяла, с цветни акценти в тях, които се връзваха идеално на помещението.
Из стаята тя сложи коледни лампички, които даваха освен повече светлина на мястото, но и създаваха настроение.
Студентка получи мизерна стая в общежитие: Не е за вярване в какво китно кътче я превърна за дни!
Студентка получи мизерна стая в общежитие: Не е за вярване в какво китно кътче я превърна за дни!

В стаята тя постави и голямо огледало, което добави много женственост и комфорт в помещението.
Старата тоалетка пък студентката пребоядиса в бяло и тя буквално грейна.
Гардеробът също бе минат с боя и стана бял, а това сякаш отвори допълнително пространство, поне визуално.
На земята момичето сложи килимче, което да създаде допълнителен уют.
Това е голямата трансформация на мястото, а реално студентката просто пребоядиса стените и мебелите и добави леки декоративни елементи. Е, харесва ли ви какво е направила от стаята в хостела тя?
Студентка получи мизерна стая в общежитие: Не е за вярване в какво китно кътче я превърна за дни!Гений на инженерната мисъл събра очите на столичани с творението си (СНИМКИ)Жител на столицата реши по уникален начин проблема с малкото пространство в апартамента си. Неизвест…Nov 6 2018skafeto.com

loading...