кърмачка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Напоследък зачестиха критиките към кърмачките на обществени места. Студентът от Филипините Джонас Туасон също качил във Фейсбук снимка, на която кърмачка храни бебето си в заведение за обществено хранене. Снимката надписал „Жени, не правете това!“, съобщава jenata.blitz.bg.

Естествено потребители в мрежата веднага се нахвърлили на студента с критики, че поведението му е некултурно и нецивилизовано. Скоро обаче истерията утихнала и хейтърите гузно си замълчали. Защо е настъпил този обрат в общественото мнение и прав ли е бил Джонас?

Азис не издържа и изригна във Фейсбук: Проглушителните ви писъци на омраза продъниха земятаСлед премиерата на новата си песен „Позна ли ме“ Азис реагира на коментарите по негов адрес в социал…Sep 9 2018skafeto.com

Жени, не правете това! Това, което е нормално у дома, където никой не те вижда, е абсолютно недопустимо в обществените места, особено там, където хората се хранят. Не зная какво чувствате вие, но на мен лично ми е неприятно да гледам това. Вие може да застанете на страната на жената, но аз ще продължа да отстоявам мнението си. Недопустимо е такова поведение в обществото, сякаш сте си у дома и никой на никого не пречи. Умолявам ви, никога не слагайте на масата джапанките си. Това е ужасно!“, гласи написаното от Джонас Туасон.

Да, разбира се, студентът бил недоволен именно от джапанките върху масата, което е скандално нарушение на всички здравни и хигиенни норми.

Но потребителите в мрежата се възмутили по съвсем друг повод. Без да прочетат до края поста на Джонас едни от тях започнали да критикуват майката, че си кърми детето в ресторант, други пък оплювали студента, че си е позволил да прави забележки на младата майка. Никой от тях не обърнал внимание на лежащите върху масата джапанки.

Постът на Джонас бързо станал вирусен и събрал за броени дни над 200 000 лайка. Със своята снимка той доказал, че потребителите в мрежата трябва да прочитат внимателно всичко до края, преди да седнат и да пишат гадни коментари, нямащи нищо общо с онова, за което става дума.Скандалът става грандиозен: Слави Трифонов изригна във Фейсбук. Ето защо Нова тв свали Милен Цветков от ефирЕто какво написа преди минути Слави Трифонов във „Фейсбук“:
Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия свали от…
Jun 27 2018skafeto.com