Георги Милчев - Годжи

Музикантът от „Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи само в продължение на няколко дни изпита на гърба си колко непостоянна е съдбата. След като преди броени дни претърпя инцидент, при който счупи крака си, днес Годжи е понесен на крилете на еуфорията. Той стана щастлив татко на момиченце. За радостната новина в семейството на музиканта съобщи сайтът „Зов нюз“. „Георги Милчев-Годжи и красивата Надежда Дончева станаха родители на момиченце“, обяви електронното издание.

Малката Цвета, кръстена на баба си Цветанка, е проплакала снощи в 23:05 ч. в болницата във Враца. Раждането е преминало под грижите на д-р Борис Петров и д-р Анджелин Кръстев. Малката хубавица тежи 2,500 кг. и е висока 48 см. 48-годишният баскитарист в „Ку-ку бенд“ има вече двама сина. Честито на щастливите родители, да им е жива и здрава дъщерята!Годжи не успя да сдържи сълзите запявайки песента „Жива Рана“! (Видео)Спомняте ли си видеото, в което Георги Милчев-Годжи не се сдържа и се разплака по време на изпълнени…Sep 29 2017skafeto.com

В момента Годжи се възстановява от счупване на десния крак, което претърпя преди броени дни.

Георги Милчев е роден в град Враца. Още 6-годишен Годжи свири на пиано, по-късно и на китара. Завършва Музикалната гимназия в Плевен, където негови съученици са Слави, Евгени Димитров Маестрото, Герасим. Полека-лека бъдещата банда започва да се събира.

Годжи участва в групите „Север“ (с Герасим), „Реприз“ (с Маестрото), „Електрик авеню“, „Браво Оркестра“ и „Ватикана“.
След политическите промени в България в началото на 90-те години на XX век за Годжи настъпва времето на пътешествия. Отправя се към далечни страни и народи – свири по кораби в Дания и Норвегия, изнася програми в Англия и Германия.

На 1 април 1995 г. в зала 12 на НДК се снима „Каналето“. Годжи е асистент-тонрежисьор с Милчо Кацаров. Маестрото го кани в Ку-ку бенд.Годжи заби нож в гърба на Слави Трифонов заради изгонената певица Цветелина Грахич„Шоуто на Слави“ е в заслужена лятна ваканция, но страстите и емоциите в екипа не стихват. Както е и…Jul 28 2017skafeto.com


loading...