Елица Дочева-Димитрова

След като вчера беше публикувана информация, че наша топ красавица се бори за живота си в столичната Окръжна болница, днес, за жалост, разбираме, че борбата е била неуспешна. Дъщерята на големия български дизайнер Светла Димитрова – Елица си отиде много рано от този свят.Скръбна вест: Легендарна актриса издъхна навръх Разпети петъкДнешният тъжен за християнството ден потопи в още по-голяма скръб киноманите в Русия и по света. Оти…Apr 26 2019skafeto.com

Новината за трагичния край на красивото момиче съобщава в своя фейсбук профил художникът и поет Иван Георгиев, по-известен като Принц Папа Жан, цитиран от агенция „Блиц“. „След кратко боледуване от коварна болест днес почина българският модел Елица Дочева-Димитрова, нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, дъщерята на голямата дизайнерка Светла Димитрова от „Ариес уникат“, пише Папа Жан, който е един от най-близките приятели на майката на младото момиче.
Съобщиха най-лошата новина за нашия топмодел, който се бореше за живота си

Под тъжния пост на твореца своите съболезнования изказват десетки, невярващи каква тежка съдба е имало младото момиче, което беше успешен роден модел.
Майката на Елица – дизайнерът Светла Димитрова пък е известна с марката „Ариес уникат“ и е носител на много награди, между които и на „Златна игла“ за мода.

Екипът на skafeto.com изказва своите най-искрени съболезнования на семейството.
Погребението на Елица ще се състои на Централните Софийски гробища на 19 май 2019 г. от 13.30 часа.Скръбна вест: Отиде си истинска легенда в народната музикаДнес музиката е в траур. От този свят на 62-годишна възраст си отиде легендата Матьо Добрев. Българс…Apr 9 2019skafeto.com

loading...