Самуил Александров

Абитуриентският бал е важен момент в развитието на младите хора. Особено специален бе той за младеж от Русе, чийто живот в последните месеци буквално се преобрази.

Свалил 186 килограма и с елегантна визия, 22-годишният Самуил Александров впечатли на абитуриентския си бал преди броени дни. Младият русенец тежеше 276 килограма, но сега е само 90, пише „Дунав мост“, позовавайки се на „България днес“.Цяла София говори за този абитуриент и появата му на бала (Снимки)Всяка година през май абитуриентските балове се превръщат и в парад на луксозните автомобили. Младеж…May 27 2019skafeto.com

Заради проблемите със здравето младежът прекъсва образованието си, но успява да завърши и да се наслади на един от най-хубавите дни в живота си.
С много воля: Самуил отслабна със 186 кг за бала си

А промяната на Самуил е наистина впечатляваща – той няма корем, лицето му не е подпухнало и отслабването му е драстично. Елегантният черен костюм допълва фантастичната му трансформация, а кадрите от бала затвърдиха впечатлението, че е положил неимоверни усилия, за да свали теглото си. Преди две години той тежи цели 276 килограма, а в момента е около 90 кг.

„Моята обич, моята болка, моят герой. Благодаря на всички, които бяха част от нашия път до този миг, с всичките му нюанси! Върви уверено, мъдро и честно по своя път, Сами! Не си сам!“, заяви емоционално неговата майка Руслина Александрова.

Съдбата на Самуил стана публично достояние именно благодарение на майка му. Руслина публикува сърцераздирателен статус във Фейсбук, в който разказа за едрото си дете. Младежът страда от метаболитен синдром и лечение за него в България няма.

Майката е отчаяна и търси спасение чрез публичност на проблема. Появява се фитнес инструкторът Чудомир, който търпеливо го преобразява с дисциплина и упражнения, и към днешна дата Самуил е активно младо момче, чиито мечти са станали реалност.

„Откакто се помня, имам огромен проблем с наднорменото тегло, слаб никога не съм бил. В детството ми имаше много подигравки по мой адрес заради това, че бях различен. Децата не пропускаха възможност да ме наричат с всякакви обидни думи.

Годините минаваха, бях на 17 г., когато в училище (тогава тежах около 160-170 кг) получих и първата си паник атака точно в момент, когато около мен се бяха струпали много хора от класа. Прибраха ме с линейка от училище“, разказва Самуил.

През следващите две години той не ходи на училище, стои само вкъщи и се тъпче с вредна храна. След като се взема в ръце, не само започва да отслабва, но и отново тръгва на училище. И вече завърши средното си образование.

Падам – ставам, но не се предавам. Имам спечелени битки, имам и изгубени. Тази война обаче ще я спечеля! Борбата продължава“, заяви на бала си младежът.Какви са тенденциите за абитуриентките тази годинаМодните тенденции в гримирането за тази година са холо палитри при сенките за очи, червилата, гланцо…Apr 2 2019skafeto.com

loading...