Да си жена полицай и пожарникар доброволец едновременно е голяма работа, но когато си всичко това и намираш сили да накърмиш чуждо недохранено бебе заслужаваш любовта на целия свят (и незабавно повишение).
Над 100 хиляди души споделиха снимката, на която Селесте Аяла – служителка на реда в Буенос Айрес – кърми бебе, чийто плач буквално я хваща за гърлото по време на дежурството й като охранител на детската болница, съобщи Канал 3.
Тази СНИМКА взриви мрежата и стана тотален хит: Полицайката, която накърми изоставено бебе (ВИДЕО)
Тази СНИМКА взриви мрежата и стана тотален хит: Полицайката, която накърми изоставено бебе (ВИДЕО)
Колко мило! Булка даде трогателен обет на доведения си син, той открадна шоуто на сватбата (ВИДЕО)От вчера социалните мрежи са в плен на една наистина трогателна случка. Двама млади влюбени решиха д…Jul 26 2017skafeto.com

Когато Селесте чува бебето да плаче неудържимо, тя пита персонала дали може да го подържи. Медицинските служители я предупреждават, че бебето е „мръсно и мирише“… За полицайката обаче това е едно прекрасно, но страдащо от глад същество, което тя прегръща и му дава да суче.
Маркос Ередия, колега на Селесте, заснема кадъра, който в рамките на една седмица има над 160 000 харесвания и над 113 000 споделяния във Facebook.

Трогателен случай в МБАЛ „Св. София“ със социално слаб пациент предизвика буря от одобрение в ИнтернетИстинска буря от одобрителни коментари и харесвания в социалните мрежи предизвика трогателен случай,…Nov 3 2017skafeto.com

loading...