Цветан Николов

Зам.-шефът на Народния театър Цветан Николов отнесе 11-месечна условна присъда с 3 години изпитателен срок, след като се призна за виновен за автомелето на моста „Чавдар“ в столицата миналото лято, съобщи вестник „Телеграф“. В края на август 2018 г. Николов катастрофира, отсичайки цял стълб с автомобила си, след като седнал пиян зад волана на своя „Шевролет Каптива“. Николов едва оцеля след зловещата каскада, а експертиза показа, че той е шофирал с 2,7 промила алкохол в кръвта.
Тв водещият се появи вчера в сградата на Софийския районен съд заедно с адвокат и поиска споразумение с прокуратурата, признавайки всички факти по делото. Споразумението бе одобрено от съдия Марина Манолова от Софийския районен съд, а решението й има силата на присъда и не може да бъде обжалвано.
Тежък удар за водещия Цветан Николов: Съдът се произнесе за пиянската изцепка
Нерадостна участ очаква водещия Цветан Николов, катастрофирал мъртво пиян с 2,87 промила в СофияНародният театър и Спортният тотализатор отлагат уволнението на Цветан Николов, по-известен като Цец…Sep 4 2018skafeto.com

Освен условната присъда, актьорът е лишен от право да шофира за период от 1,5 г. Книжката му бе отнета веднага след катастрофата, като това време ще бъде приспаднато. Така Николов ще е без право да сяда зад волана само още година.
С влизането в сила на присъдата, тв водещият сам каза пред съда, че твърде вероятно ще се раздели с поста зам.-директор на Народния театър. След заседанието Николов каза, че ще си остане само актьор, защото да си административен зам.-директор на театъра било свързано с „много нерви“. Зарече се също, че вече няма да шофира в нетрезво състояние. Той сам признал в съдебната зала, че е в болничен.Страшен скандал в ефира на БНТ: Пияндурникът Цецо Театъра се върна на работа с подвита опашкаСкандалният Цветан Николов, който през лятото катастрофира пиян като кирка и се отърва на косъм от с…Nov 22 2018skafeto.com

loading...