Samsung Galaxy Note 10

Броени часове след официалното му представяне в Ню Йорк, Теленор стартира предварителни поръчки за новите Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+. Желаещите могат да направят своите поръчки чрез Купи онлайн на telenor.bg от днес до 23:59 на 22 август 2019 г. и да получат своите устройства между 23 август и 15 септември 2019 г.

Kлиентите на Теленор, които пожелаят в рамките на тази кампания да закупят Samsung Galaxy Note 10 или Galaxy Note 10+ в брой, могат да се възползват от отстъпка от 200 лв. в случай, че върнат старо мобилно устройство при условията на услугата Върни и вземи.

Отстъпката от 200 лв. може да бъде комбинирана със стойността на ваучера за покупки от магазините на Теленор, получен при връщане на старо устройство.

Теленор стартира предварителни поръчки за Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+

Официалният старт на продажбите на Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ в магазините на Теленор както и през Купи онлайн е 23 август 2019 г.

Samsung са оправили проблемите със сгъваемия Galaxy FoldSamsung обяви днес, че е направила „подобрения“ относно защитата на екрана на Galaxy Fold и скоро ще…Jul 25 2019skafeto.com

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Това е най-лудият дизайн на смарт часовник, който някога сте виждали, и не е на Apple или SamsungПървото нещо, което си помислихме, когато гледахме този нов патент за дизайн на смарт часовник от IB…Jul 20 2019skafeto.com

loading...