https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Млада майка събра очите на посетителите на най-големия мол в Бургас. Без да се притеснява от препълнения с хора търговски център, тя невъзмутимо извади гърнето на детето си и го остави да си „върши работата“ пред един от магазините на голяма верига за продажба на обувки. Жената очевидно не е изненадана от операцията, а напротив – дошла е подготвена, защото малко по-късно вади от багажа си и тоалетна хартия, с която довършва операцията. Странната случка, подкрепена със снимки, беше публикувана от „Флагман“ и предизвика буря от коментари. Повечето участници във форума са възмутени от прекалената показност и недоумяват защо младата жена не използва предназначените за целта тоалетни.

„Как може такова нещо? Няма тоалетни в „Галерията” ли? Не, че имам нещо против, но чак такава показност… не е нормално според мен“, изразява неодобрението си посетителка на търговския комплекс.

Други обаче пишат в защита на майката. „Дъщеря ми е на две години. Миналата седмица отидохме в същия мол и се задържахме 30 минути. Детето искаше да пишка и отидохме в тоалетната. Като я видя и категорично отказа да влезе вътре. В тази гнус и куче няма да изпикая. Какво като е изкарала гърне жената, да не го е изакала на пода? А управата ако има претенции, да си погледнат малко тоалетните. Такава мизерия и в Азия не съм срещала.“, споделя друга читателка на „Флагман“. Майка пита във форума критикуващите сценката как да постъпи майката, ако детето например страда от разстройство. „Ако детето има разстройство защо е в мола, ами не си го гледа в къщи? Може ли болно дете да се води на обществени места и да разнася зарази? Разходката в мола по-важна ли е от здравето на детето и околните? Ей много чобания в тоя град…“, пише друг потребител във форума.