Емил Димитров Ревизоро

Всички сме си патили от това да заредим автомобилите си с разреден или некачествен бензин. Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров – Ревизоро обаче разкри как българските граждани да разпознават бензиностанциите дали им продават качествено гориво.

„Хората трябва да гледат внимателно цистерните, които снабдяват съответните бензиностанции. Ако камионите са снабдени със съответните измервателни уреди, то това означава, че те доставят качествено гориво, за което е платен акциз на държавата“, обясни Димитров пред аагенция БЛИЦ. Народният представител следи изкъсо битката на държавата за противодействие на контрабандата и спиране на нелегалните канали.

„Държавата не трябва да допуска цистерни, които са пригаждани специално, за да стават такива. Режимът за издаване на разрешително за цистерните също трябва да се следи стриктно, защото има множество случаи, в които шофьорите обявяват, че ползват цистерните за лични нужди, за да платят два пъти по-ниска Гражданска отговорност“, категоричен е Ревизоро.Най-после казаха истината! Обвиниха търговци на горива в картел. Вижте кои 6 вериги източват джобовете ни всеки денДобра новина за всички шофьори. Това, което всички знаем – че има негласна уговорка между големите в…Oct 10 2016skafeto.com

„Разчитам много на подкрепата на главния прокурор г-н Сотир Цацаров за противодействие на контрабандата, най-вече на горива, тъй като тя нанася най-големи щети на държавната хазна.

Не трябва да делим политиците и бизнесмените на наши и чужди и да се осигурява чадър на някои от тях. Не трябва да бъде притискана опозицията за сметка на властта. Точно за това разчитам на г-н Цацаров, че прокуратурата, като една независима от законодателната и изпълнителната власт институции, ще контролира съответните органи да оказват безкомпромисен контрол по всички направления“, подчерта Емил Димитров Ревизоро.

Днес той организира среща в Народното събрание между главния прокурор Стор Цацаров и представители на Българската петролна и газова асоциация, която също води кръстоносен поход срещу порочните практики за контрабанда на акцизни стоки.Внимание, важно за всички: Зимата ни бърка в джоба поне с 2000 лева. Ето кое отопление излиза най-изгодноЗимата вече почуква на вратата, но дори преди да е започнала и да сме се оказали заобиколени от снеж…Nov 8 2017skafeto.com

loading...