тото милионер

Ремонт на църквата „Св. архангел Михаил“ в родното Смядово и строеж на хотел и заведение на тир паркинг по пътя за Шумен с дъщеря си. Това са две от основните инвестиции на тотомилионерката Гинка Иванова, съобщи „България днес“. Пенсионерката от Смядово удари големия джакпот от 4,2 млн. лева от Спортния тотализатор. Парите щастливата баба не получава накуп, а на порции всеки месец за няколко години напред.
„Играя редовно повече от 36 години, нямам пропуснат тираж. Късметът беше на моя страна. Много бях притеснена, като спечелих. Даже и на съпруга си не казах. Сумата е много голяма, цял живот не съм видяла толкова пари. Много тройки съм имала и най-много четворка“, споделя щастливата жена.
Печалбата й е почти колкото целия годишен бюджет на община Смядово. За повече от три години, откакто пенсионерката спечели големия джакпот, тя не е спонсорирала проекти на общината.
Тото милионерката баба Гинка от Смядово ремонтира църкваЛеля Гошка позлати родния си град: Тото милионерката не спира да прави даренияДарения за десетки хиляди левове за родния град Искър не спира да прави най-прочутата тото милионерк…Dec 26 2018skafeto.com

„Много хора ми писаха за връзка към нея с искане за финансова помощ, но не съм я притеснявала. Всичко е въпрос на избор и желание. Не сме разговаряли по темата, а само се поздравихме, когато се видяхме. Иначе в нашата църква с нейни средства беше ремонтиран изгнилият дървен под, който бе подменен с нови плочки. И други ремонтни дейности също бяха направени в Божия храм“, сподели кметът на Смядово Иванка Петрова.
И след пенсионирането си тотомилионерката продължава с пълна сила да играе тото. Макар и да получава малко над 200 лв. пенсия, тя не престава да залага на игрите на щастие в единствения местен пункт.
Постепенно пенсионерката се отърсва от първоначалния страх, който я обзел. „За толкова пари може и да ме заколят. Звънят ми откъде ли не, тормозят ме. Аз нарочно криех, че съм спечелила, цяла седмица не се обаждах, но ме изтипосаха по телевизията“, споделя възрастната жена.Помните ли леля Гошка, която удари джакпота? Ето как реши да инвестира парите си, пример е за много родни милионериСкромната леля Гошка се прочу преди малко повече от година, когато в Испания я споходи невиждан късм…Jan 26 2018skafeto.com


loading...