Хората в сливенското село Гавраилово са в шок, след като в нощта на Разпети петък там бе заклана брутално Петя Андонова. 58-годишната жена беше намушкана с нож пред дома си. Извършителят се издирва, уточнява агенция Блиц.
Петя Андонова била продавачка в местния магазин и всяка вечер се връщала от работа. Снощи обаче закъсняла. След като не успял да се свърже със жена си, мъжът излязъл да я търси и я намерил на 20 метра от вратата, паднала зад бус.
Криминалистите работят по всички версии. Дъщерята на жертвата Тихомира каза, че нямат представа кой би могъл да извърши това зверско убийство.Работата става дебела: Заплашиха Слави Трифонов с убийство. Мъж от Стражица се закани, че ще заколи ДългияСлави Трифонов е бил заплашен с убийство. Случайно или не, зловещата закана се случва в разгара на п…Feb 15 2018skafeto.com

В селото познават семейството като работливи и скромни.

Съпругът е шофьор. Скоро им се родила внучка.
В Гавраилово са изплашени, а жените не смеят да излязат навън. В селото има полицейски патрул, това е първото тежко престъпление. От кметството отмениха празненствата за Великден.
Говорителят на Окръжната прокуратура в Сливен заяви, че случаят се разследва и след изясняване на извършителя и причините за убийството ще бъде предоставена подробна информация.
Гавраилово е разположено в диплите на Източна Стара планина в непосредствена близост до Средна гора. Намира се на 20 километра западно от Сливен. Край него преминава река Тунджа и ж.п. линията София -Сливен – Бургас. Известно е като център на Долината на прасковите, защото благоприятните почвени и климатични условия в региона допринасят за отглеждането на хиляди декари с праскови (компотни и десертни), лозя, череши, ябълки, житни култури. Селото разполага със землище от 18 000 декара.
Източник petel.bgПреди минути. Пълен обрат по случая с д-р Иван Димитров: Направи пълни самопризнания за убийството на Жоро ПлъхаНастъпи пълен обрат по случая с д-р Иван Димитров в Пловдив. Съпругата и децата на обвинения медик с…Mar 6 2018skafeto.com


loading...