Хам

Труп на 35-годишна българка е открит в германския град Хам, съобщава немското издание „Велт“, цитирано от агенция „Блиц“. Аутопсията на тялото е показала, че жената е била убита, казват от полицията. Заподозрян за убийството е бежанец на 24 години от Сирия.
Бежанецът е бил арестуван в сряда вечерта на жп гарата в Хам. „Заподозреният не е направил самопризнания до този момент“, каза Феликс Гийзенреген – прокурор на Дортмунд. Все още не е изяснен и предполагаемият мотив за убийството.
Трупът на българката е намерен на улица в края на града, която се използва за сборен пункт на проститутките и срещи с моряци. Убитата жена преди това е живяла в Холандия.Тайната е разбулена: След 10 ноември са подготвяли убийството на Тодор Живков? Ето подробностиТодор Живков е пазен във Военна болница след ареста. Причината е, че управляващите тогава се притесн…Apr 19 2018skafeto.com

Припомняме, че германската полиция задържа най-малко 300 души по време на последните протести в град Кемниц, съобщиха местните органи на реда.
Полицията задържа около 300 души. Те изглежда се опитваха да се внедрят в група поддръжници на партията „Алтернатива за Германия”. Полицията предотврати сблъсъка между различни групи“, се добавя в изявлението.
По време на протестите имаше множество сблъсъци с полицията.
До протестите в източногерманския град се стигна след убийството на 35-годишен германец и ареста на извършителите – сириец и иракчанин.
След приключването на митинга на крайнодесните организации много протестиращи отказаха да напуснат района. Полицията засили присъствието си и докара водни оръдия.
Общо в града бяха разположени 1800 полицаи.Разконспирираха убийството на Илия Павлов! Вижте кой и срещу какво уби могъщия бос на „Мултигруп“Убийството на Илия Павлов е струвало около 100 000 лева. Човекът, натиснал спусъка и отнел живота на…Aug 27 2018skafeto.com

loading...