Мъртвата жена, открита в тервелското село Честименско, е убита от сина си, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна, пише вестник „24 часа“. Обвиняемият Кадир Р. (23 г.) вече е задържан за срок до 72 часа.
На 2 декември след полунощ Кадир Р. заедно със съпругата си се върнали от гостуване при приятели. В дома им в Честименско помежду им възникнал скандал и майката опитала да ги разтърве. Кадир ударил възрастната жена, като разправията между съпрузите продължила.Проговори фаталната Аси, заради която стана жестокото убийство след невероятна драма край Русе (ВИДЕО)Жестокото убийство в село Сваленик е провокирано от ревност в съчетание с употреба на алкохол. Това …Nov 4 2018skafeto.com

Потърпевшата отново се опитала да спре скандала и синът й пак я ударил. Жената паднала на земята като починала от тежка черепно-мозъчна травма, посочват от Апелативната прокуратура.
Окръжната прокуратура в Добрич ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“ на обвинения в убийството.
Припомняме, че в понеделник полицията откри труп на 51-годишна жена в село Честименско, община Тервел. За това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
По тялото на жената, установено в частен имот, бяха открити следи от насилствена смърт.Адв. Марковски с шокиращи разкрития за убийството на Виктория: Извършителят е примитивен звяр и след 10-ата ракия…„Без да правя моралната оценка на трагедията, това е предизвикателство към полицията. Сега тези хора…Oct 8 2018skafeto.com

loading...