масларова син Баща преби съученичка полиция враца масов бой Пловдив

17-годишният Владислав, който уби 42-годишния си баща Антон на 1-и януари тази година в семейната къща край варненското село Осеново, няма да остане в ареста. Състав на Варненския окръжен съд реши момчето да бъде пуснато и да остане под надзора на инспектор от Детска педагогическа стая до началото на процеса срещу него, съобщава вестник „24 часа“. Варненската окръжна прокуратура внесе искане за задържане под стража на тийнейджъра, но адвокатът на момчето Юлиян Георгиев категорично заяви, че Владислав е действал при неизбежна самоотбрана. Делото за мярката за неотклонение се гледаше при закрити врати заради възрастта на момчето. Майката Светлана беше в съда, но категорично отказа да коментира. А по лицето й личаха синини. В съдебната зала имаше и преводач, тъй като семейството е от Русия.Гала изуми всички след бруталното убийство на племенника й в САЩ (СНИМКИ)Ни вопъл, ни стон, а с широка усмивка водещата на „На кафе“ Гала откри днешното си предаване. Всички…Dec 21 2018skafeto.com

Жестоката семейна трагедия се разиграла в следобедните часове на 1-и януари тази година. Пияният Антон се развилнял за пореден път и се нахвърлил да души сина си. Майката Светлана скочила да защити детето си и гневът на бащата се насочил срещу нея. Последвал невъобразим ужас. В крайна сметка момчето успяло да се измъкне, да вземе нож, да наръга няколко пъти насилника и да спаси себе си и майка си от разбеснелия си баща. Според разследващите, които пристигнали първи на мястото, къщата приличала на бойно поле – навсякъде имало потрошени мебели и покъщнина.
Въпреки че живеещите в селото смятали семейството за спокойно и кротко и дори не подозирали какво се случвало зад стените на дома им, стана ясно, че Антон системно е тормозел и сина си, и съпругата си.

Пиел е редовно и е пребивал и двамата. Последните 5-6 месеца били най-страшни за жената и момчето, а до фаталния край се стигнало след поредния безумен пиянски скандал. Сигнал на 112 подала майката и двамата със сина си изчакали полицията.
Разбра се, че семейството е продало имот в Москва и преди 5-6 години се е преместило да живее край варненското село Осеново. Бащата имал успешен бизнес. Купил парцела и започнал да строи къща. Момчето учело във Варна. Всеки ден някой от родителите му го карал с кола на училище и обратно. Чужденците не контактували много с хората от близкото село, затова никой не ги познавал добре.Проговори фаталната Аси, заради която стана жестокото убийство след невероятна драма край Русе (ВИДЕО)Жестокото убийство в село Сваленик е провокирано от ревност в съчетание с употреба на алкохол. Това …Nov 4 2018skafeto.com


loading...