пенсионери геноцид

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Българските пенсионери показаха ясно на политиците, че повече нямат никакво намерение да търпят провеждания срещу тях геноцид. Те се вдигнаха на бунт и масово се стекоха на жълтите павета пред президентството, за да поставят своите категорични искания. Протестът имаше за цел също така да покаже, че този път хората от третата възраст са единни и ще се борят до край, за да извоюват отнетото от държавата право на достойни старини.

Първото им изискване към властта е минималната пенсия да бъде вдигната на 300 лева, а тази за стаж да тръгва от 350 лева. В следващите 4 години пък минималната пенсия трябва да достигне до 500 лева. Мотото на протеста е „Да спрем геноцида на българските пенсионери“.

Хората поискаха още държавата да осигури безплатни лекарства при лечение за пенсионерите над 65 години, медицински изделия и консумативи на по-ниски цени, както и безплатни прегледи при стоматолог и очен лекар.
Важно за пенсионерите! Мая Манолова с нова чудесна кауза, ще има още една надбавка за Великден…Много добра новина за пенсионерите обяви омбудсманът Мая Манолова. Това стана само ден, след като сл…Mar 2 2017skafeto.com

Исканията си пенсионерските организации връчиха в президентството и в Министерския съвет. Те настояват Румен Радев да свика Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС), на който да бъдат разрешени проблемите им. От името на протестиращите Венета Георгиева призова народът и всички пенсионери да се събудят и да смажат тези престъпници, които са обявили геноцид на българския народ“.

Преди минути. Пенсионерите се вдигат на бунт! Искат затвор за всички управници след 1989-а и…На пенсионерите в България им писна! Организации от цялата страна се вдигат на бунт срещу мизерните …Feb 16 2017skafeto.com


loading...