Председателят на АБВ Румен Петков атакува лидерката на БСП Корнелия Нинова в социалните мрежи, ден след като тя поиска оставката на кабинета заради катастрофата край Своге, пише вестник „24 часа“.
Цинизъм е да се катериш върху труповете на трагично загинали хора към властта„, пише Петков във Фейсбук.
„Хора като Корнелия Нинова трябва да имат памет и за други трагични инциденти в страната“, пише още той.
Преди да отправи острите си критики към силния човек на „Позитано“ 20, Румен Петков предприе и атака към провежданата от БСП политика.Антон Тодоров обиди жестоко президента Радев: Най-скъпоплатеният хейтър и празнодумец. Да оковат Нинова в пранги!Политологът Антон Тодоров отново нападна с обидни думи във Фейсбук президента Радев.
Този път на муш…
Aug 24 2018skafeto.com

„БСП разми въпроса по тема „Сигурност“ и доведе до удължаване присъствието на вътрешния министър Валентин Радев в МВР с един месец, ако дотогава не падне правителството.“ Това каза в обзорното предаване на Радио „Фокус“ „Това е България“ Румен Петков, председател на ПП АБВ.
„Тук става въпрос за 3500 души недокомплект, за брутална лъжа от страна на управляващите – „във всяко село полицай“, неспособност да се преодолее този кадрови недостиг, неспособност да се аргументират млади хора да постъпят в полицията, очевидната неадекватност на политическото ръководство да създаде организация за обучение, подготовка и преподготовка на състава на министерството.

Резултата го видяхме вчера от втория етаж на пловдивското РПУ“, посочи Петков. Той добави, че слабостите в системата са свързани още с неспособност на политическото ръководство да дисоциира състава на вътрешно министерство на територията на страната съобразно нуждите на населението.
Румен Петков допълни, че системните бягства от арести и затвори, говори за деморализация на състава на МВР и липсата на желание да си върши работата, отхвърляйки модела на управление в сектора.Матриархат: Мъжът на Корнелия Нинова – под чехъл, съпругът на БСП лидерката върти домакинството (СНИМКИ)Докато лидерката на БСП Корнелия Нинова трупа имидж и върти политика покрай ужилените от застраховат…Aug 23 2018skafeto.com

loading...