ритани израелски туристки

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Двете израелски туристки Гила Акав и Керен Хазаз ритани от хотелиер, разказаха пред bTV подробно за настаняването си в хотела на българското Черноморие, както и за целия си престой в България. Техният клип със скандала им с българския хотелиер нашумя както в социалните мрежи, така и в израелските медии.

„Чувствахме омраза към нас, защото сме израелки”, заявява Керен Хазас. „Там повече няма да се върнем”, допълва Гила Акав. „На пешеходната зона ни крещяха „стиснати израелки“. Наричаха ни „израелска мафия“, разказва Керен Хазас.

Като пътувахме с такси ни взимаха по 25лв., не ни даваха квитанция. Не беше приятно да се чувстваш по този начин в държава, в която си дошъл да се забавляваш. Седмица преди екскурзията купих книга за детето, исках да научим повече за Бургас, за България.

Дъхът ви ще спре от тази вила в Слънчев бряг: Цената също е стряскащаПрезастрояването по родното Черноморие, както и голямата икономическа криза в световен мащаб доведох…May 29 2019skafeto.com

След това преживяване нямам много какво да кажа на детето си”, споделя Гила Акав. Керен Хазас казва, че „собственикът на хотела има снимка, когато е бил в Израел и се усмихва, а когато ние бяхме в България, плакахме”.

„Не ни гледайте с омраза, все едно искате да ни пребиете, защото вярвам, че българите идват в Израел и получават добро отношение”, заяви Гила Акав.

BBC: Слънчев бряг е най-евтиният европейски курортСлънчев бряг е най-евтиният европейски курорт за пътуващите от Обединеното кралство, показва анализ …Apr 6 2019skafeto.com