ол инклузив

Според агенция АТОР турски хотелиери са предложили да се разшири действието на All Inclusive и туристите вече да ползват безплатно услугите на всички заведения за обществено хранене, разположени и извън територията на хотела.

Според техните аргументи тази мярка ще позволи „стимулиране“ на гостите да оставят повече пари в търговските и развлекателните центрове, пише pochivka.blitz.bg. Заслужава да се отбележи, че кетърингът в заведенията за обществено хранене също ще бъде безплатен, но туристите би трябвало да харчат пари в близките магазини, нощните клубове, баровете и други места, предлагащи добро прекарване на свободното време.Ол инклузив по български: Вижте защо летовниците избират Гърция и търпят огромните задръствания по пътя!След Голямото пътуване по празниците мнозина се питат струва ли си да прекараш част от ваканцията в …Sep 7 2016skafeto.com

В отговор Асоциацията на туристическите инвеститори на Турция (TTYD) покани авторите на инициативата да проведат експеримент през 2019 г. Тя е да се създаде така наречената „специализирана зона за пазаруване и забавление“, която ще бъде разположена извън хотела, и където „чуждестранни гости“ ще бъдат „изведени“. Освен посочените по-горе заведения, в тази зона ще се намират и ресторанти, сувенирни и хранителни магазини, както и редица други обекти. Пилотен проект може да бъде обиколка, включваща вечеря в ресторант от системата All Inclusive.

По този начин властите възнамеряват да разберат дали такива „походи“ са способни да мотивират туристите да развържат кесията си.
Предполага се, че Кемер ще бъде първият град, в който ще бъде изпитана гореспоменатата система. Именно тук местните предприемачи ще предложат да създадат цяла „улица“, състояща се от най-разнообразни магазини и лавки, в които впоследствие туристите могат да оставят парите си, купувайки стоките, които ги интересуват.По-добре ли беше преди 89 г.? Ол инклузив по времето на Тато – 14 дни на мореСпомняте ли си времената, когато всяко българско семейство ходеше на море лятото? Толкова модерният …Mar 8 2017skafeto.com

loading...