кокаин

Жителите на Шабла и съседните общини се видяха в истинско чудо през последните дни. След като в морето в региона изплуваха огромни количества кокаин, по тези места се появиха тълпи от меко казано странни „туристи“.Синът на Гълъбин Боевски арестуван с наркотициПол Боевски, който е наследник на олимпийския ни шампион Гълъбин Боевски, явно е тръгнал по стъпките…Apr 7 2019skafeto.com

Десетки пришълци са се настанили през последната седмица в малкия крайморски град, пише “Нова Варна”. При проверките на Гранична полиция се оказва че повечето са от Силистра и дошли да “спортуват” край морето.

Шабла стана магнит за туристи през последните дни. Хотелите и къщите за гости през последната седмица в малката морска община и съседните Крапец и Дуранкулак са пълни до дупка. Според местни жители на Шабла десетки автомобили с непознати се разхождали през последните дни из градчето. При проверки на Гранична полиция се установило, че повечето от пришълците са от Силистра и околните общини и идвали с цел “спорт”.

При по-сериозна проверка на някои от “туристите” обаче се оказало, че повечето от тях имат криминални регистрации. Друг любопитен факт е , че част от от новодошлите наемали рибарски лодки и влизали в морето на обиколки из залива.
Припомняме ви, че Шабла влезе в центъра на обществения интерес покрай изплувалите на брега там 170 кг кокаин.Адвоката на Боевски с коментар за разследванетоСлужебно назначеният адвокат на сина на бившия щангист и олимпийски шампион Гълъбин Боевски, Пол Бое…Apr 8 2019skafeto.com


loading...