масларова син Баща преби съученичка полиция враца масов бой Пловдив

Кола помете и уби пияна пешеходка в Петричко. Инцидентът, довел до ужасната смърт станал около 20.44 часа тази нощ на главен път Е-79 преди пътен възел „Брежани“.

Шофьорът заедно със свой колега пътувал до работното си място – казино в с. Кулата, където работи като крупие. Въпреки ограничението на скоростта от 60 км/ч, той се движел с над 96 км/ч.
В един момент пред автомобила се оказала пешеходка, която била употребила значително количество алкохол и се движела пеш, тъй като автомобилът й спукал гума.Певицата Дивна отива на съд заради катастрофата, която осакати нейна приятелкаНа Дивна ще и се наложи да се яви пред съда в град Левски заради пътен инцидент при който се осакати…Nov 23 2018skafeto.com

Въпреки че шофьорът опитал да избегне удара, колата блъснала жената. Мъжете от автомобила слезли, взели регистрационния номер, който бил паднал, след което продължили по пътя си.
Сигнал за блъснатата пешеходка бил подаден по-късно. Медицински екип я откарал в МБАЛ-Благоевград, но в последствие тя починала.
По-късно шофьорът сам се предал в полицията. Той е предаден на съд.Жената и единствена любов на големия актьор – Дора: Катастрофа отключи рака на Велко Кънев„Имам сън, който се повтаря. Искам да изляза на сцената, но не успявам да го направя. Велко ме подка…Oct 26 2018skafeto.com


loading...