Жестока трагедия с фатален край потресе жителите на силистренско село. По нелеп начин си отидоха двама трудолюбиви мъже в разцвета на силите си, не могат да повярват техни приятели и съселяни.Учителка бута 2 км контейнер с убития си мъж, за да го хвърли в морето50 свидетели и вещи лица се очаква да бъдат призовани на 26 и 27 март в Бургас, когато започва същин…Mar 5 2019skafeto.com

Двама мъже са загинали, падайки в септична яма в свинекомплекса в силистренското село Попина. Инцидентът е станал тази сутрин.
Главният механик бил извикан заради авария в септичната яма. Според проверяващите от инспекцията по труда в Силистра, той не е трябвало да влиза, защото процесът на почистване бил механизиран.

Въпреки това 53-годишният мъж се спуснал в шахтата. Започнал да се задушава от отделящите се отровни газове. Друг работещ, който бил наблизо му се притекъл на помощ, но и той се задушил. Телата на загиналите мъже били извадени от фекалните маси след намесата на екипи на пожарната и гражданска защита. И двамата са от село Попина.

Води се следствие, инспекцията по труда също е влязла на проверка в свинекомплекса.
NOVA припомня, че в края на март в свинекомплекса в село Попина избухна пожар. Инцидентът тогава се размина само с материални щети.Кучета изравят тялото на баба с примка на шията край ВелинградМистериозно убийство и самоубийство изплашиха жителите на Велинград през януари 2013 г. И въпреки че…Mar 27 2019skafeto.com


loading...