Ужасяващи подробности за шесторния убиец от Нови Искър изплуваха днес. Това стана, след като журналистически екипи бяха допуснати във вилата в района на Луково, в която се е укривал заподозреният за зловещото престъпление Росен Ангелов. 56-годишният мъж беше обявен за общодържавно издирване късно снощи, като и до този час не е задържан. Според полицията той е въоръжен и много опасен. За неговата вманиаченост и последователност говорят и шокиращи снимки, показващи как е тренирал да застреля своите жертви.
Фотосите са направени от репортери на Нова телевизия в двора на къщата, където Росен се е укривал. Те ясно показват, че той е стрелял редовно, за да бъде сигурен в себе си, когато убива своите жертви. Въпросният имот не е притежание на Ангелов, той го е ползвал, тъй като е крайна и необитаема къща.
Ужасът е неописуем: Касапинът от Нови Искър Росен тренирал в двора си как да застреля жертвите (СНИМКИ)
Ужасът е неописуем: Касапинът от Нови Искър Росен тренирал в двора си как да застреля жертвите (СНИМКИ)
Черна прогноза: Бивш шеф на ГДБОП поясни защо килърът от Нови Искър вече може да е мъртвецКървавата баня в Нови Искър, която остави 6 трупа, продължава да бъде централна новина в страната. К…Jan 5 2018skafeto.com

Командоси от специалните сили на армията, отряд „Кобра“ на МВР и жандармерията се включват в издирването на Росен Ангелов в Искърското дефиле.

Това е било решено на съвещание в СДВР тази сутрин.
Кметът на село Луково по-рано заяви, че преди години Росен отново е пребивавал в района, но единствено, за да преспива, а не е живеел там постоянно. Ангелов е лежал в затвора за блудство и изнасилване, като по думите на кмета Румен Колев, той е водил в къщата малки момиченца.
Припомняме, че убитите в Нови Искър Неделчо Юнаков, съпругата му Кети Кюхова, дъщеря й Нанси, майката на Кети и синът на Неделчо – Георги, както и кучето им, са ликвидирани с по няколко куршума, като има контролни в главата.
Росен Ангелов продължава да се укрива, като МВР предупреждава, ако някой има информация за него, да стои на разстояние от мъжа, който е въоръжен и изключително опасен и да подаде сигнал в МВР или на спешния телефон 112.Нещо се случва около Къщата на ужасите в Нови Искър: Почерня от полиция, примката около килъра се затягаВ момента специализирани екипи на полицията извършват мащабна акция във вилната зона около Нови Искъ…Jan 4 2018skafeto.com


loading...