Световни медии разпространиха ужасяващата прогноза на учени, че Трета световна война със сигурност ще има. Математици от университета във Флоренция са анализирали различни версии на събитията и са стигнали до извода, че войната ще дойде, съобщава агенция „Блиц“. Според тях, причината за започване на военен конфликт ще възникне, дори ако обществото е „райско“. Освен това се твърди, че тази война може да е последната в историята на човечеството.
Предсказание за трета световна война прави и мъж на име Майкъл Филипс. Той твърди, че е роден през 2043 г., но е пътувал назад във времето, за да ни предупреди за предстоящата гибел. Майкъл твърди, че когато бил на 18 години той бил избран за всички експерименти, свързани с пътуване във времето и е чувствал, че няма друг избор, освен да опита поне да спре предстоящите събития. Той казва, че Северна Корея се е опитвала да пусне ядрено оръжие в САЩ в края на 2018 г, но това щяло да стане през 2019 година.Учените разшифроваха записи на Исак Нютон, който е изчислил датата на Апокалипсиса според БиблиятаОколо 40 години бяха необходими на изследователите, за да разшифроват писмата на великия физик Исак …Sep 27 2018skafeto.com

Промени в климата
Вече е добре известен фактът, че климатът се изменя с тревожна скорост. Честотата на природните бедствия се засилва през последното десетилетие и всичко се дължи на глобалното затопляне, което пък води до застудявания в някои части на света. Най-студената зима през последните 5 години се предвижда , че ще удари най-много страни в Северното полукълбо. Аместа като Великобритания ще достигнат най-ниски стойности от -17. За сравнение – последният път, когато температурата е била толкова ниска във Великобритания е през 1795 г.
Постоянно следене
Почти на всеки му се е случвало да си купи нови слушалки и в момента, в който се прибере от магазина, да започне да получава реклами на слушалки в социалните мрежи. През последната година станахме свидетели на няколко скандала със сигурността ни в социалните мрежи, както и доколко личните ни данни са защитени. Предсказанията гласят, че през 2019 личната ни информация ще бъде използвана още повече.
Ужасяваща прогноза на учени ни изправи косите: Третата световна война е неизбежна!

Слънчево изригване
Доставчиците на сателитни услуги са добре запознати със слънчевите бури. Те започват с изригване на повърхността на слънцето, като понякога може да се стигне до изхвърляне на големи количества разтопена плазма в Космоса. Проблемът е, че тя има много силно магнитно поле, което може да смути радиовълните и всичко, което засяга електрониката. Очаква се, че през 2019 слънчевото изригване ще причини повреда на повечето спътници и огромен хаос в инфраструктурите на електрическата енергия и транспорта.
Хората и животните ще общуват
Нострадамус е предсказал, че през 2019-та година животните ще бъдат по-близо до хората и ще има хора, които ще могат да разговарят с тях.

Доналд Тръмп ще се разболее
Едно от пророчествата на баба Ванга за 2019 е свързано с 45-тия американски президент. Според нея той ще се разболее от непозната болест, която ще доведе до мозъчен инсулт загуба на слух и травма на мозъка.
Владимир Путин ще бъде нападнат
Според баба Ванга още един политически лидер ще има ужасна година. Срещу руският президент ще бъде направен опит за покушение от собствената му охрана, а Европа ще изпадне в икономически срив.Нострадамус и Петър Дънов: Третата световна започва от Сирия. Това е новият АпокалипсисДвама от великите пророци на историята – Петър Дънов и Нострадамус, мрачно предсказват, че Третата с…Jul 5 2018skafeto.com


loading...