Новини

Уникално! СДВР изби рибата с тази СНИМКА на красива млада жена. Социалните мрежи прегряха

Уникално! СДВР изби рибата с тази СНИМКА на красива млада жена. Социалните мрежи прегряха

СДВР разбуни социалните мрежи, след като публикува на страницата си във Фейсбук това обръщение, илюстрирано със снимката на красива млада жена, която проявява завидни умения по отношение на лекия си автомобил.
ВЪВ ВРЪЗКА С НАСТЪПВАНЕТО НА ЗИМНИЯ ПЕРИОД И ОЧАКВАНИ СНЕГОВАЛЕЖИ ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА, СДВР НАПОМНЯ:
Желателно е да се подготвим адекватно за шофиране през предстоящата зимна обстановка, като е необходимо да обърнем внимание на няколко неща, свързани с автомобила:
– Избор на подходящи гуми – От 15 ноември до 1 март е задължително да се използват гуми, предназначени за зимни условия, или гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm;
– Проверка на електрическата инсталация и акумулатора предвид тежките условия през предстоящия зимен период;
Спирачна уредба, антифриз, осигуряване на нормална видимост (изправни чистачки, стъкломиеща течност), светлини, ключалки и уплътнения.
– Желателно е да се разполага с вериги.
– Трябва да се предвиди, че при зимни условия, спирачния път е по-дълъг!
СДВР ПРИЗОВАВА ДА БЪДЕМ ВНИМАТЕЛНИ, ТЪРПЕЛИВИ И ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ПЪТНОТО ДВИЖЕНИЕ! #СДВРстолична
Уникално! СДВР изби рибата с тази СНИМКА на красива млада жена. Социалните мрежи прегряха
Официално от полицията: Никога не отговаряте на обаждания от тези 5 кода! Ужилването може да е страшноЕдва ли има човек, на който да не му се е случвало да получи обаждане от непознат номер. Понякога те…Oct 6 2017skafeto.com

Във връзка с настъпващите студове пък СДВР напомни на гражданите следното.
Застудяването е пред прага ни и е необходимо да сме предпазливи и внимателни, когато работим с отоплителни уреди.
СДВР призовава да обърнем внимание на възрастните хора, които се отопляват предимно на уреди с горивен процес и да споделим опита си с тях за безопасността на всички!
Ето няколко полезни съвета:
– При използване на уреди за отопление с горивен процес (дърва, въглища, течно и твърдо гориво, пропан-бутан) трябва да бъде осигурена подходяща вентилация на отопляемото помещение. Изгаряните горива, като керосин, въглища и пропан-бутан, отделят токсични газове.

– За разпалване не използвайте леснозапалими течности /бензин, нафта и други/. Използвайте безопасно място за изхвърляне на пепелта и жарта при почистване на печката! Почистете и укрепете стабилно димоотводните тръби (комини). Проверете комина. Той трябва да е добре измазан, без пукнатини и почистен. Не съхранявайте гориво в близост до отоплителните уреди.
– Не използвайте самоделни и други отоплителни уреди с неясен произход и качество!
– Не претоварвайте електрическата инсталация и преглеждайте електроуредите за неизправности. Поставяйте отоплителните уреди на безопасно разстояние от мебели, пердета и други лесно запалими предмети. ВИНАГИ, за Ваша безопасност, проверявайте дали сте изключили електроуредите преди да излезете! Ако в жилището има малки деца и трудно подвижни възрастни хора, не ги оставяйте сами в помещение с включени отоплителни уреди, които биха могли да се съборят (или да бъдат съборени). #СДВРстолична
ПРИ ВЪЗНИКВАНЕ НА ПОЖАР ЗАПАЗЕТЕ САМООБЛАДАНИЕ И НЕЗАБАВНО СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛ. 112!Промени в образованието! Полиция води децата на училище, родителите плащат глоби за неизвинениСериозни мерки предвижда приетият от правителството преди седмица механизъм за обхващане и задържане…Jul 13 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Красива руса репортерка на Нова телевизия сътвори гаф в ефира на сутрешния блок "Здравей, България".…
error: Съдържанието е защитено!