Биг брадър

Ако ви беше писнало от пошлия „Биг брадър“, тази новина непременно ще ви зарадва. На мястото на писналия на зрителите клюкарник идва свежо и интересно шоу, което със сигурност ще грабне вниманието на аудиторията.
Уникално шоу сменя "Биг брадър", вече пресяват участниците

Тази есен на красив български плаж световният формат „Игри на волята“ ще завладее България! Това ще е поредната топ изненада от Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на „ВИП брадър“.Уволниха от работа Папи Ханс заради простотиите в „Биг брадър“Уволнен от работа се оказа Папи Ханс. Певецът, чието истинско име е Константин Трендафилов, освен ка…Apr 4 2019skafeto.com

„Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности, съобщава вестник „България днес“. Това е идеята“, споделиха от телевизията за формата.
„Игри на волята“ е популярното колумбийско риалити Desafio (Caracol TV). Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

„Ние не търсим правилния отговор на въпросите, които хората ще попълват. Такъв няма. Нито ще избираме тези, които отговарят по най-умния начин. Търсим колкото е възможно по-разнообразен подбор от участници, затова помислите и дайте честни отговори. Всички те са поверителни и винаги ще бъдат такива, както и самоличността на хората, които попълват този въпросник. Важно е и да прикачите своя снимка или повече от една. Видеото не е задължително“, приканват от телевизията.
Уникално шоу сменя "Биг брадър", вече пресяват участниците

Шоуто ще се прави отново от успешната компания на Нико Тупарев – „Олд скул“. Той и хората му правиха и „ВИП брадър“ за България.
В надпреварата състезателите са изолирани на остров и се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели парична награда.

Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, модела фитнесинструктор Биляна Йотовска, както и имената на спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Серафим Тодоров, Станка Златева, Таня Богомилова и много други, ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и бившия на Златка Райкова – Георги Валентинов. Като за капак в кастинга могат да се включат и фолкзвезди, както и видни интелектуалци.Земетресение в телевизионния ефир: „Биг Брадър“ пада от екран!Реалити форматът „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да вървят повече на родна земя, съобщ…Jan 4 2019skafeto.com

loading...