Новини

Ученички се трепят до кръв: Мара Шамара организира битки между деца в София, момичета се правят на пихтия

Ученички се трепят до кръв: Мара Шамара организира битки между деца в София, момичета се правят на пихтия

В дните, когато в България кипи ожесточен спор за ратифицирането на Истанбулската конвенция и въпросите за насилието над жени и деца са на дневен ред, беше публикувана много притеснителна информация. Оказва се, че насилието от деца над деца се е превърнало в истинска мода в редица столични училища. Това е довело до практиката да се провеждат истински боеве между подрастващи момичета, които се бият до кръв, а техни съученици гледат сеир и снимат с телефоните си „шоуто“.
Две трийнейджърки – 15-годишната Мария Ш., известна като Мара Шамара и с година по-голямата от нея Михаела от Берковица, организират и участват в боеве между ученици в София, пише „Телеграф“. Информацията е потвърдена от диджеи, организатори на дискотеки за деца, които познават отлично както тях, така и връстниците им.Андрей Слабаков изригна гневно: Няма трети пол! Който иска, да ходи с розови гащи, но не и в детската градинаАндрей Слабаков е известен с директния си начин на говорене и с назоваването на нещата с истинските …Jan 24 2018skafeto.com

Сред непълнолетните двете момичета са конкуренция и основно те въртят размяната на удари между девойки, а момчетата просто гледат.

Шамара действа в столичния квартал ж.к. „Люлин“, а Мишето – в центъра на София. Мария е родена през 2002 година и учи в 97-о СОУ „Братя Миладинови“. „Постоянно си търси кого да млати. Създава интриги между момичетата и дори им прави срещи, където да се разберат. Има една градинка в 3-и микрорайон. Обикновено там си разменят юмруци„, разказаха ученици. Във Фейсбук Шамара е изключително популярна. Само на 15 години е, но има 5065 последователи. Споделя с тях снимки, на които се плези, демонстрира плът, пуши цигари и се налива с водка.
„Тя е тартор. Създала си е кръг от момичета, които я следват и всички заедно тормозят останалите“, убедени са тийнейнджърите. Мишени за Мара са основно възпитанички на други гимназии в ж.к. „Люлин“, а не тези от 97-о СОУ.

„Конкурира се с популярните там“, споделят връстниците й. Последният бой на Михаела М. пък е от средата на януари, признава самата тя. „Две момичета ме нападнаха, навикваха ме, обиждаха ме, затова отвърнах – скубахме се и се дърпахме, накрая ни разтърваха“, разказва хубавицата. Според анкета сред тийнейджърите коя е най-бойната мадама сред учениците в столицата, организирана от Тийн Парти – София, Мишето е фаворит. „Не организирам нищо, случвало се е да се бия“, скромна е Михаела. Връстниците й дори посочват къде девойката върти боеве между ученици. „Зад НДК се случва и близо до гимназиите в района“, споделят те. По думите им основната причина за конфликти между деца са момчетата. „Карат се за гаджета и за популярност. Не залагат пари. Просто демонстрират колко са велики“, обобщава диджей, допитал се до тийнейджърите в София.Илияна Раева се ядоса и нажежи мрежата до червено: Зададе въпроси, от които политиците онемяха (СНИМКА)Илияна Раева е от хората, които не цепят басма никому и казват нещата директно и с истинските им име…Jan 25 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Много хора харчат луди пари и прахосват времето си с посещения на всемъзможни врачки, гадателки…
error: Съдържанието е защитено!