Thomas Cook

Туроператорът Thomas Cook обяви туристите да внимават за измами чрез имейли за обезщетения, заради обявения от компанията фалит. Информацията беше разпространена в събота от германския офис на фирмата в официалния акаунт на компанията в Twitter.

Злосторниците се обръщат към засегнатите клиенти, поставяйки като тема на имейла „Внимание, връщане на средства от пътуването ви с Thomas Cook“. Така те се опитват да получат лични данни от паспортите и кредитните карти на туристите.

„Thomas Cook никога не изпраща на клиентите подобни писма. Моля, не отваряйте и ги изтривайте.“ – призовават от туроператорската фирма.

Огромен потенциал: Хиляди германци идват да се лекуват в България„Исторически успех в областта на здравния туризъм“ – под това мото бе оповестена една пресконференци…Sep 27 2019skafeto.com

Германският клон на компанията обяви фалит на 25 септември, след като по-рано британската компания-майка банкрутира. Тя отмени продадените пътешествия. Дъщерната авиокомпания Condor продължава да работи. Тя ще получи кредит от германските власти, напомня Дойче веле.

Фалитът на компанията засегна над 600 хиляди туристи. Има риск той да доведе до негативни ефекти в туристическия отрасъл навсякъде по света и да предизвика фалити на други компании. Туроператорът е създаден през 1841 г.
Архитектурна палитра – 10-те най-цветни градове в светаКакво изобразява красотата на един град? Тя се основава на различни фактори като хората, чистотата, …Sep 10 2019skafeto.com

loading...