Новини

Фолк дивата Елена Паришева разтърси ефира с емоционална изповед за смъртта на двамата си братя

Фолк дивата Елена Паришева разтърси ефира с емоционална изповед за смъртта на двамата си братя

Фолк дивата Елена Паришева разтърси ефира с емоционалната си изповед. Изпълнителката изля душата си и направи много лични признания, които на няколко пъти изпълниха очите й със сълзи. Съпругата на футболиста Ивелин Попов с голяма болка се върна към фаталния 2 август 2008 година, в който нелепо загинаха двамата й братя.
„Онази вечер гледах новините. Там съобщиха само, че морето е взело две жертви навръх Илинден и аз веднага почувствах, че тази новина е свързана с мен. Малко по-късно ми се обади брат ми да ми съобщи, че Пламен и Минко са се удавили„, разказа фолк певицата, едва сдържайки сълзите си. Младите мъже се удавиха на 2 август 2008 година, навръх рождения ден на изпълнителката, на плажа Силистар.Цялата мрежа плаче заедно с Емилия: Певицата със съкрушителна изповед за смъртта на доведения ѝ синЕмилия написа сърцераздирателен статус по повод смъртта на доведения ѝ син 19-годишния Феди Башур, к…May 28 2018skafeto.com

„Не вярвам, че това е инцидент. Не вярвам, че са се удавили. Пламен се бореше много, беше много вманиачен към един момент от българската история. Зная, че той имаше непоносимост към наркотиците. Зная и съм чувала, че са искали да го пробият“, добави разстроената изпълнителка. „Съжалявам, че съм пропуснала много. Това е единственото, което искам да им кажа“, каза през сълзи тя.
Имахме планове второто ни дете да се казва по друг начин. В нощта преди раждането големият ми брат ми се яви.той ми каза да я кръстя Ема „и всичко ще бъде наред“. Така и направих.
Източник novini.bgДо едно момиче Дивна: Писмо до младата певица, което истински разтърси и развълнува хиляди в мрежите„До едно момиче Дивна,
Дълго опитвах да задържа това, което ще напиша за себе си! Но не мога. Може б…
Mar 29 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Понякога, колкото и да се опитвате, не можете да избегнете спорове и да не кажете…
error: Съдържанието е защитено!