Телевизионният продуцент Джуди Халваджиян даде ексклузивно интервю за агенция „Пик“, в което разкри какво се случва с преговорите за „Господари на ефира“. Припомняме, че в края на миналата година договорът на шоуто с Нова телевизия изтече и оттогава продуцентската къща на Джуди Халваджиян преговаря с различни телевизии за излъчването на „Господари на ефира“. Продуцентът обяви, че преговорите продължават, но няма условия за сключване на договор и подчерта, че не става дума за пари.
– Г-н Халваджиян, как вървят преговорите за излъчването на „Господари на ефира“?
– Преговорите си продължават. И ние чакаме да разберем дали ще има развитие. На този етап няма условия, за да има развитие и да се случат нещата. И не става въпрос за пари.
– А за какво става въпрос?
– Не мога да ви кажа. Когато се изяснят нещата, тогава ще ви кажа всичко.
– Все още ли всички телевизии са опция пред „Господари на ефира“, стига да заслужават предаването, както преди време се изразихте?
– Всичко е опция. На този етап няма условията, за да има разбирателство.Пълен обрат: Мария Илиева отсвири Маги ХалваджиянМария Илиева тотално скъса професионалните си отношения с продуцента Маги Халваджиян и пристана на к…Mar 11 2019skafeto.com

– Не се ли притеснявате от загуба на интерес и зрители, след като толкова дълго време „Господари на ефира“ отсъства от екраните?
– Не се притеснявам. Шоуто „Господари на ефира“ за 16 години е показало какво може и какво прави, така че не се притеснявам от нищо.
– Вие сте основният преговарящ за излъчването на „Господари на ефира“. От Вашите наблюдения вярвате ли, че ще се стигне до благоприятна развръзка?
– Не знам. Зависи от много неща. Пак казвам, на този етап няма условия, но преговорите продължават под една или друга форма.Халваджиян развъртяха секирата: Солени глоби в „Капките“ за гафа с ТитаЗрелищен скандал е избухнал зад кулисите на „Като две капки вода“ заради грандиозния гаф, с който тр…Mar 8 2019skafeto.com

loading...