Димитър Върбанов

Зрелищен скандал е избухнал зад кулисите на „Като две капки вода“ заради грандиозния гаф, с който тръгна седмият сезон на предаването по-миналия понеделник, 25 февруари, съобщава агенция „Пик“. За издънката, която е под съмнение дали е неволна, като се има предвид, че човек от екипа на шоуто участва в управлението на фирмата-продуцент на Христина Христова-Тита, писахме още миналата седмица.Маги Халваджиян с покъртителна изповед за живота си и едно съдбоносно решениеНе ходя често по купони и веселби вечер, признава Маги Халваджиян. Просто подкрепям любимата жена и …Feb 25 2019skafeto.com

Да припомним накратко: след като Милко Калайджиев се представи блестящо в „кожата“ на сицилианската легенда Тото Кутуньо, от апаратната изписаха на екран, че номерът, на който зрителите могат да гласуват за доскорошния мустак №1 на републиката е 17 737. Това обаче не е номерът на Милко, а този на Тита и заради грешното изписване само може да се гадае колко есемеси са отишли в актива на поп певицата (която минути по-късно бе обявена за победител в първия лайф), вместо по сметката на Калайджиев.

Издънката опорочи като цяло участието на Тита в проекта, която пропусна 3 концерта от американското си турне, само и само да се яви навреме за старта на „Капките“. Занапред, дори 19-годишната изпълнителка да запише нови и заслужени успехи до края на сезона, феновете ще имат едно на ум, още повече, че диригентската палка в апаратната размахва нейният продуцент Кирил Киров-Кико.

Режисьорът е съдружник на Кристиян Тилев в музикалния им лейбъл „Адаманд“, който продуцира младата певица от Силистра. Ортакът на Криско е бил глобен солено от продуцентите на формата Магърдич и Джуди Халваджиян, след като социалните мрежи почервеняха заради скандалната издънка.

Дори и някой да се е надявал, че тя ще „мине метър“, бе достатъчно само 1 наблюдателен зрител да забележи подмяната на номерата и да се задейства верижна реакция. Гневни, феновете на „Капките“, заподозряха шуробаджанащина и изкуствено лансиране на изпълнителката на „Антилопа“.

Халваджиянови са се вбесили най-вече заради това, че гафът е нов удар по имиджа им след симулацията на бившия им служител Митко Върбанов. Репортерът на „Господари на ефира“ се престори, че е бил бит и подпали цялата държава, а това малко или много доведе от своя страна до решението на Нова да остави без ефир шоуто за гафове.Ефирът стана бойно поле: Война Слави – Халваджиян„С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави.“

 


loading...