https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Маститите тв продуценти Магърдич и Джуди Халваджиян са най-одумваните телевизионери напоследък, след като се орезилиха с „бития” репортер в „Господари на ефира” – предаването, което обича да се прави на морален стожер. Те си измиха ръцете, като уволниха подчинения си, а после се покриха, правейки се на ни лук яли, ни лук мирисали, пише вестник „Ретро“. Срамът и унижението са големи, но за двамата продуценти е по-важно бизнесът да върви и да се трупат тлъсти пачки.

Маги Халваджиян и по-малкият му брат Джуди са най-заможните в този бранш у нас и фамилиите им се радват на лукс и охолство. Баткото води по богатство и имоти, но къщите му, разположени в едни от най-скъпарските курорти в света, се ползват с удоволствие от цялата фамилия. Магърдич е сред малцината българи, които могат се похвалят с вила на Малдивите.Срещу фиаското на “бития” репортер се изправи и Маги Халваджиян (ВИДЕО)Скандалът от последните дни с репортера на предаването “Господари на ефира”, инсценирал пребиването …Sep 29 2018skafeto.com

С нея арменецът се сдобил преди няколко години, а справка с агенциите за недвижими имоти показва, че там по-евтини предложения от 2 милиона долара за най-семпла дървена къщурка не могат да се намерят.

Екзотичната вила на Халваджиян разполагала с частен плаж и била буквално на брега на океана, а изминалото лято в нея прекарали неговият син Бебо и снахата Алекс. Маги и жена му Кремена все по-рядко отсядали там, тъй като стилистката имала фобия от самолети и тежко преживявала дългите полети. За да не е ощетена, продуцентът инвестирал и във вила с басейн в Тоскана, Италия. За замъка в сърцето на Ботуша Халваджиян се изръсил 1 милион евро.

През 2016 г. го пуснал за продажба, но жена му го разубедила и все пак двамата решили да го задържат. Кремена веднага му дръпнала ремонт и го обзавела като същински италиански ренесансов дворец, а разходите по мебелите били почти колкото стойността на имота.

Това лято възможност да зърнат разкоша на тосканския палат имаха Гала и мъжът й Стефан, както и Димитър Рачков и Мария Игнатова, като последните дори се сгодиха на фона на романтичната обстановка.

Рачков и Мария са комшии на Халваджиян и в столицата. Двете двойки живеят в съседни къщи, намиращи се далеч от градската шумотевица, в затворения комплекс „Маунтин вю вилидж“ край Панчарево. Тв продуцентът се шири в 2 гигантски хола, киносалон, 5 стаи и 3 бани, в които непосредствено до тоалетните има джакузита и телевизори. Имотът е разположен върху 600 квадрата, обзаведен е в рустик стил, има райска градина с беседки, басейн и частно езеро за риболов.

Последната придобивка на арменската фамилия е апартамент в центъра на столицата, който бил голямата гордост на стилистката Кремена. За обзавеждането му тя отделила 6 месеца и още един милион от дебелите сметки на мъжа си.Кремена Халваджиян подпали война София – провинция: Какво да направя, че не съм родена в Сторгозия?Навръх Гергьовден известният моден стилист Кремена Халваджиян скандализира обществеността със свой к…May 10 2018skafeto.com