боа мол пловдив

Избягалата боа от зоомагазин в пловдивски мол е заловена, съобщава Би Ти Ви. Змията е намерена в една от вентилационните тръби. Влечугото беше открито след близо 9-часово издирване в търговския център.

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Въпреки че официално акцията по издирването ѝ бе прекратена, той не се отказал и в присъствието на двама полицаи продължил да оглежда таваните.

Влечугото е изведено и занесено в дома на собственика.

От търговския център публикуваха снимка на влечугото беглец.

Боата е избягала от терариума в зоомагазина на втория етаж, като се изкачила първо върху лампата на тавана. После счупила предпазната решетка над витрината и изпълзяла навън. Забелязана е да виси на вратата на тоалетната от посетители в мола.

В търсене на влечугото от „Гражданска защита” разбиха таваните над тоалетната и околните магазини.

Снимка: Търговски и административен център „Гранд“

Змия нападна Соломон Паси: Гигантското влечуго извадило от релси бившия ни външен министърЗмийска атака помрачила ваканцията на Соломон Паси в Габон. Влечуго гигант тръгнало да напада бившия…Sep 4 2018skafeto.com

Оригинално: Гигантска змия се излезе от водата и се приближи към стареца, а той реши да я нахрани с риба! (ВИДЕО)Вижте сега това малко страшничко видео! Бихте ли се поставили на мястото на стареца, който смело хра…Jun 16 2017skafeto.com