емилия син

Емилия написа сърцераздирателен статус по повод смъртта на доведения ѝ син 19-годишния Феди Башур, който загина в тежка катастрофа на АМ Тракия. Ето го и статусът на певицата без редакторска намеса: „Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.Черна вест долетя от Окръжна болница: Доведеният син на Емилия почина, момчето напусна живота едва на 19Почина 19-годишното момче от катастрофата на автомагистрала „Тракия“, станала на 24 май. Това съобщи…May 27 2018skafeto.com

Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа….

В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват, че ако Господ те обича те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим…Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го…и ние ще продължим…Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си,но не без теб… Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!“.


loading...