Новини

Цял град потъна в траур след гибелта на Панайот! Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст

Цял град потъна в траур след гибелта на Панайот! Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст

Айтос потъна в траур след смъртта на 25-годишния Панайот, който загина при жестоката касапница на пътя край бургаския квартал Ветрен. Трагедията на младия мъж е огромна, разказват потресени от случилото се негови съграждани. Съпругата на загиналия млад мъж му Елена, с която имат брак от едва от 6 месеца, го дарила с първородна рожба преди няколко дни. Именно заради това младият татко бързал, за да прибере жена си и бебето от родилното отделениее, съобщава „Флагман“.
Айтозлии са в истински шок от трагедията. Вместо да се радват на бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст помрачават града. В социалните мрежи близки и непознати на Панайот организират кауза в помощ на бебето му.
„Понко, както го наричахме ние, беше страхотен човек. Не можем да повярваме, че го няма. Трагедията е голяма не само за близките му, а за целия град. Един млад живот си отиде, остави млада жена вдовица и бебе сираче.Подробности около разминалата се на косъм най-голяма авиокатастрофа в света, пилот крещи: „Къде лети това момче!“На международното летище в Сан Франциско се случи инцидент, който слава богу завърши с щастлив край.…Jul 14 2017skafeto.com

Много ще ни е трудно да преодолеем болката, покъртени сме!

След няколко дни ще се съберем една група хора, за да измислим как да помогнем на семейството на Панайот. Елена е в майчинство и всякаква помощ ще е от полза“, казаха негови близки.
Припомняме, че 25-годишният айтозлия Панайот издъхна след зверска катастрофа край Ветрен. Инцидентът е станал във вторник около обяд в района на подстанцията. Младият мъж е бил зад волана на лек автомобил „Хюндай Акцент” и опитвайки се да изпревари камион, загубва управление над автомобила, излиза встрани и се блъска в крайпътно дърво. От удара 25-годишният мъж изхвърча от купето на автомобила си и падайки на пътното платно е прегазен от изпреварения товарен автомобил.
Въпреки че водачът е направил всичко възможно да спре тежкия МАН, 25-годишният айтозлия загинал. Автомелето предизвика затруднения на движението в района, продължили няколко часа.БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА! Топим се със 133 души на ден, катастрофата ще настъпи само след…България загива с бързи темпове и сме изправени пред реалната заплаха скоро да изчезнем като нация. …Dec 29 2016skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Мая Манолова обяви отлична новина за всички българи, които имат просрочени задължения към различни монополисти.…
error: Съдържанието е защитено!