Момчилград Мехмед

Цял Момчилград настръхна срещу съгражданина си Мехмед, който уби по особено жесток начин 7-годишната Дамла. Хората в Родопското градче са притеснени от разпространените в последните часове информации, че Мехмед има психични проблеми. Момчилградчани смятат, че така се подготвя почвата убиецът да бъде изкаран невменяем и да се размине със заслуженото наказание.

Хората са недоволни и от факта, че Мехмед е бил арестуван чак 3 дни след зловещото престъпление и през това време е имало опасност да посегне и на друго дете.

Момчилградчани искат убиецът на Дамла да остане в затвора до края на живота си. „Да не стане така, че да излезе психично болен и след 6 месеца да излезе на свобода“, заяви един от събралите се пред блок „Слава“. Както вече 24rodopi.com писа,Мълния от Момчилград: Арестуваха братовчед на 7-годишната жертва Дамла, идва ли е развръзката на убийствотоДраматичен стана развоят на разследването на убийството на 7-годишната Дамла в Момчилград, стана ясн…Dec 20 2017skafeto.com

Над 80 души се събраха пред кооперацията в центъра на града в очакване полицаи да докарат 25-годишния заподозрян за убийството на 7-годишната Дамла за следствен експеримент.

„Да умре като куче“, заяви пък гневен младеж. „Значи знаем кой е убиецът, а три дни не го хващаме. Ако беше убил второ дете, какво правим тогава“, изрази притесненията си родител.

Междувременно стана ясно, че близките на арестувания за убийството на 7-годишната Дамла Мехмед Хасан са били съветвани от лекар да го закарат на преглед при психиатър. Това разкриха пред момчилградчани, които познават семейството.

Обърнете внимание на това момче, то се нуждае от психиатрична помощ, закарайте го при специалист – това били думите на медика.

Преди минути. Втори арест в Момчилград, излязоха смразяващи кръвта подробности за убийството на малката ДалмаКървавата драма около жестокото убийство на 7-годишната Далма в Момчилград започва да се разплита. С…Dec 18 2017skafeto.com

loading...