Черната вдовица

Детската учителка Веселина Гинева, по-известна като Черната вдовица, която е обвинена в жестокото убийство на мъжа си Димитър Миразчиев, продължава да отрича зверското престъпление, както и мъките, на които е подлагала бившия си съпруг. Признала е единствено за това, че е теглила от тлъстата пенсия на покойника. Това съобщи в съда нейният адвокат Веселина Василева, цитирана от Burgas24.bg.
В момента се гледа разпоредително дело, след което трябва да бъде насрочена дата, на която да започне същинският процес. Бившата учителка се появи в съдебната зала с огромни слънчеви очила и отказа коментар. Дори в съдебната зала, когато съдия Яни Гайдурлиев й даде думата, тя промълви единствено, че няма какво да каже.Страшни разкрития за Черната вдовица от Бургас ВеселинаПроцесът срещу Веселина Гинева, обвинена в изключително жестоко убийство на бившия си съпруг Димитър…Feb 11 2019skafeto.com

Междувременно нейният защитник поиска по-лека мярка за неотклонение – домашен арест, като изтъкна, че до този момент подобно искане не е правено.
Гинева, която е обвинена в убийството на собствения си съпруг, за да се възползва от голямата му пенсия, остава зад решетките. Тя е подсъдима за това, че за периода от неустановена дата в началото на май 2013 г. до 01.08.2014 г. в дома си в бургаския жилищен комплекс „Лазур“ държала като пленник мъжа си. Домът бил заключен със секретна брава на вратата на една от стаите в жилището. Обвинена е и за това, че на 1 август 2014 г. отново в жилището си е умъртвила по особено мъчителен начин, предумишлено Миразчиев, като системно не му е давала достатъчно количество храна, вода и необходимите за заболяването му лекарства.

Тя го лишила и от необходимата квалифицирана медицинска помощ и грижи в болнични условия, вследствие на което е настъпила смъртта му.
Бившата учителка може да лежи в затвора и за това че близо две години заблуждавала служител на НОИ – Бургас, че Димитър е жив и има право да продължи да получава пенсия за старост. В резултат на това служителят е наредил превод на пенсии на Миразчиев за периода от 01.09.2014 г. до 31.08.2016 г., по негова банкова сметка. Това са общо 24 превода за посочения период, като с това е причинила имотна вреда на НОИ в общ размер на 21 140 лева.2,6 млн. за вдовицата на Самоковеца: Ангелинка Димитрова си харчи преспокойно наследството на митичния контрабандистВпечатляващите 2,6 милиона лева е прилапала вдовицата на митичния контрабандист Константин Димитров …Nov 8 2018skafeto.com

loading...