Почина 2-годишното дете, което падна в болница „Света Анна“ във Варна, съобщава bTV.
Лекарят, борил се за живота му заяви, че то е било с тежка травма на мозъка и счупване на черепни кости, и изрази своите съболезнования на близките на детето.
Припомняме, че детето падна от висок етаж на болницата във Варна вчера по обяд.
Все още не е съобщено официално какви са причините и обстоятелствата около инцидента.
„Травмата беше прекалено тежка и несъвместима с живота”, обясни д-р Власаков.
2-годишното дете било с майка си на свиждане в родилното отделение в болницата. Слизайки по стълбите, детето се промушило през парапета и паднало на пода във фоайето.Трагедията няма край: 17-годишният Владислав убил баща си, за да спаси себе си и майка си17-годишният Владислав, който уби 42-годишния си баща Антон на 1-и януари тази година в семейната къ…Jan 4 2019skafeto.com

То веднага е било настанено в детската хирургия с тежка черепно-мозъчна травма. Лекарите се бориха усилено за живота му.
Зам.-директорът на болницата разкри подробности за състоянието му при постъпване в лечебното заведение, пред NOVA: „Детето е с тежка черепно-мозъчна травма, с вътремозъчен кръвоизлив, с оток на мозъка и контузии в белите дробове. За 140 години не сме имали толкова тежък случай“.
Детето е претърпяло спешна операция и е било настанено в реанимацията в критично състояние. За съжаление лекарският екип не е успял да се пребори за живота му.Трагедията в Пловдивско е неописуема: Три пенсионерки останаха с по едно око след побой вкъщиТри пловдивчанки на възраст над 70 г. са загубили по едно око след жесток побой у дома в навечерието…Dec 27 2018skafeto.com

loading...