Яна Маринова

Черна вест за смърт вгорчи живота на популярната актриса Яна Маринова, която направи силни роли в няколко любими на зрителите филмови продукции. Лошата новина, изненадала Яна, е дошла от Германия.Актрисата Елен Колева прави фурор на международен кинофестивал!Дългото отсъствие на българската актриса Елен Колева беше озадачило голяма част от нейните почитател…May 18 2019skafeto.com

Звездата от хитовите сапунки „Стъклен дом“, „11 А“ и „Връзки“ Яна Маринова погреба бащата на сина си, пише „Уикенд“. Богомил Маринов-Боте, който отглеждаше 17-годишния Никола с втората си съпруга в Германия, издъхнал от коварна болест една на 48 години.

Грижите за тийнейджъра поела неговата мащеха, от която Никола има братче. От предишна своя връзка доведената майка на сина на Яна имала още едно дете и така върху плещите й паднало бремето за три деца.
Още когато Яна и Богомил се разделили, невръстният Никола сам избрал да остане да живее с татко си. „В известен смисъл не аз, а той се отказа от мен“, признава актрисата, която се дразни на слуховете, че е изоставила детето, за да прави кариера.
Черна вест съсипа Яна Маринова, смърт на знакова фигура от ВИС вгорчи живота й

Градските легенди твърдят, че ученическата й любов Боби от столичното спортно училище бил брутален уличен бандит. Той често посинявал от бой 16-годишната красавица със сексапилен глас и я забърквал в неприятности. 18-годишният Боби тренирал бокс в „Славия“, а за да се издържа, станал автокрадец. Често посягал и към наркотиците.

А веднъж, когато се опитала да избяга от него, той я прострелял в крака. Белегът Яна носи и до днес, но се зарекла никога да не позволи на мъж да я удари. От лапите му я измъкнал първият съпруг на Яна – Богомил, който бил част от най-близкото обкръжение на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев.
Смъртта на първия й съпруг е едно от поредните изпитания в живота на 40-годишната актриса. Сюжетите на сериалите, в които се е снимала, бледнеят пред онова, което е преживяла самата тя.Ето коя е горещата актриса, която влиза в ефира на Нова телевизияЕдна от най-нашумелите и харесвани български актриси влиза в ефира на Нова телевизия, за да партнира…Mar 30 2019skafeto.com

loading...