Простотията у нас очевидно няма почивен ден. Поредното доказателство за това този път дойде от морската ни столица Варна.
Клип, разпространен от Боен клуб „България“ показва поредния бабаит на пътя, който заплашва със саморазправа семейство от друг автомобил, с който явно са имали конфликтна ситуация на пътя, съобщава агенция „Блиц“.
Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните „умения“ шофира лъскав автомобил с варненска регистрация. Освен че е напсувал водача на другата кола, кандидат биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила, пише Varna24.bg.Шофьорите пак на прицел: Нови сурови глоби, ако направите това на светофарМият стъклата ви на светофара – отнасяте глоба. Това предвижда новата Наредба за обществения ред на …Jul 18 2018skafeto.com

Ето и коментара на Боен клуб „България“, откъдето предоставиха клипа:
„За съжаление нямаме информация кога и къде е заснет клипът. Единственият ориентир е варненският номер. Пратиха ни го, защото преди време имахме една инициатива срещу подобни биячи. Случаят е след побоя на околовръстното в София. Нямаме идея коя е жената, занесла клипа. Както и агресора. Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия.

Готвят ни нова голяма тесла: КАТ прибира книжките на шофьорите, ако не са преминали този специален курсШофьорските книжки на младите водачи ще бъдат прибирани, ако те не са преминали курс по „екстремно ш…Jun 19 2018skafeto.com


loading...