https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Скандалният журналист Сашо Диков се появи в кулоарите на Народното събрание с посинено око и разцепена вежда. Външният му вид стресна младите депутатки и парламентарните репортерки, които оживено се питаха какво го е сполетяло, съобщава „Блиц“.
Някои от репортерите попитаха Диков как е пострадал, но той им показа гърба си с явно неудобство.
Още по-интересното в случая е, че това не е първият път, в който Диков отива на публично мероприятие с наранено лице.
Подобна ситуация се повтори и на 18 април, когато скандалният журналист цъфна на пресконференция, а след това се яви в същия вид и в студиото на сваления наскоро от ефир журналист Милен Цветков.Завесата падна: Бойко Борисов отговори на Сашо Диков има ли връзка или дете от манекенката БориславаПремиерът Бойко Борисов определи като „фалшива новина“ приписваната му афера с манекенката Борислава…Jul 12 2018skafeto.com

В същото време в парламента се разрази отдавна невиждан по размерите си скандал. „Корнелия Нинова като парламентарна манекенка си прави пиар с мъките на хората.“ Това каза от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по култура и медии Вежди Рашидов, който прочете декларация от името на парламентарната група.
„Радвам се, че представителите на БСП са повече от 20 души. Взимам думата по повод атаките срещу ГЕРБ заради постоянните и нелепи изцепки по време на ваканцията. Не знам с какво право левите депутати си позволяват да отправят критики и публично да заклеймят управляващите от ГЕРБ с думите „шайка крадци“.
Кои сте вие да ни осъждате всички на гражданска смърт? Това е недопустима клевета.

Като два мандата министър на ГЕРБ се чувствам засегнат. Като част от това управление докладвам, че е направена театрална реформа и залите сега са пълни, реконструирани са театърът във Варна, в Бургас, Сатиричния театър, Операта в Бургас и др.“, каза още Рашидов.
По думите му по време на управлението на ГЕРБ са осигурени повече от 2 млн. лв. за българските библиотеки и 5 млн. лв. за българското кино. „А вие, г-жо Нинова, може ли като парламентарна манекенка да си правите пиар с мъките на хората? Аз познавам една друга шайка – шайка, която участваше в бандитската приватизация, шайка, която ограби държавата. Колко струва на българските данъкоплатци снимката с Горан Брегович? Явно досега не сте разбрали една простичка истина, че талант не се създава с пари, а се раждаш с него. Вашата агресия, г-жа Нинова, обижда човешкото достойнство“, каза още Рашидов.

„Лидерката на левицата, тъй като не може да пее и да пише, говори бездарни стихове“, коментира той.
„Спрете да се снимате с болни хора. Само ви е ли жалите за загиналите хора? Не, не сте. Спрете“, продължи Рашидов.
Лидерката на БСП взе думата като разпали допълнително страстите в парламента.
„Това е доказателство защо този парламент е изчерпал своята същност. Каква политика имаше в този документ? Имаше омраза и лични нападки към лидера на опозицията. Когато се изправихме срещу вашата политика, си дадохме сметка какво вършим. На милиони българи. Спрете с омраза, разделенията и противопоставянията на българи срещу българи“, отвърна от трибуната Корнелия Нинова.
Тя за пореден път обвини ГЕРБ в извършване на престъпление към стопаните на животни в Странджа.

„Вие обидихте цяла парламентарна група и над 1 милион български избиратели, затова съм длъжна да ви накажа по член 156 точна втора със забележка„, заяви шефката на Народното събрание Цвета Караянчева.
„Аз не съм убиец и крадец. Драгомир Стойнев може да говори всичко, но не и вие“, отвърна Рашидов на Нинова.
„Вие допуснахте безредие в залата. което показва, че сте неспособна да водите пленарното заседание. Мисля, че вие самата трябва а напуснете“, отсече пък Драгомир Стойнев.
„Няма да напусна. Ще продължа да си водя заседанието“, с усмивка му отвърна Караянчева.Сърцераздирателна изповед: Аня Пенчева разкри как Сашо Диков е разбрал за любовника й, после се разридаАктрисата Аня Пенчева даде откровено до болка интервю пред Мон Дьо.
Тя говори за дните, в които живе…
Apr 9 2018skafeto.com