Шофьорът на Корнелия Нинова, който я возеше по време на двете катастрофи в края на миналата година, се оказа клиент на Темида. Румен Ананиев управлявал автомобила на соцлидерката още докато тя била редови депутат, а през годините отношенията им отдавна прехвърлили границите на връзката шеф – подчинен и преминали в близко приятелство, пише „Ретро“.
След двете ПТП-та през есента на 2017 г., които я вкараха в болница, Корнелия решила да даде на най-доверения си човек кратка почивка и в момента из страната я возели различни мъже, изпратени от частна охранителна фирма. Тя обаче продължавала да има приятелски отношения с Румен, който държи връзка и с други високопоставени кадри на БСП, а в социалните мрежи ярко демонстрира своята неприязън към основния опонент и критик на Нинова на вътрешнопартийно ниво, а именно – Михаил Миков.Корнелия Нинова хвърли истинска бомба: Властта работи в полза на Домусчиев, Цветелина Бориславова и Георги ГерговЛидерът на БСП Корнелия Нинова смята, че изпълнителната власт тенденциозно преследва само определени…Oct 31 2018skafeto.com

Корнелия по никакъв начин не се интересувала, че шофьорът й и неин личен приятел бил компрометирана личност.
За скандалното му минало разкрива пред местни медии потърпевшият пенсионер Симеон Соколов от Радомирско, с когото Румен бил селски. Преди години довереникът на шефката на бесепарите правил лятна чистка в дворното си място в село Жедна и запалил боклуците си. Безобидният огън прераснал в голям пожар, който се пренесъл чак през два имота и изпепелил стопанската сграда на дядо Симеон, в която той гледал пуйки и пилета.
Изгорели още и компресор, алуминиев казан за 500 л, абрихт, циркуляр, машина за рязане на кашкавал. Изпепелена била и плевня, побираща 1000 бали сено и дървен материал.
Шофьорът на Корнелия Нинова съден за палеж: Соцлидерката изключително близка с компрометирания Румен

Няколко дни след огнената стихия пък жена му получила инсулт и починала, вероятно стресирана от ситуацията. Виновният за палежа Румен обещал, че ще покрие щетите, но това не се случило.
Заради това дядо Симеон му завел дело и го осъдил да му плати щети в размер на 12 860 лв. Той обаче си правел оглушки и не погасявал редовно сумата, което провокирало втори съдебен процес, но ден преди в имота му да влезе съдия-изпълнител, Ананиев го продал на своя далечна роднина. Заради непогасяването на дълга сумата достигнала двоен размер, а потърпевшият Симеон се чудел как да свързва двата края с оскъдната си пенсия, към която добавял и скромна заплата на шофьор на автобус.Трус на „Позитано“ 20: Опозицията на Корнелия Нинова в БСП иска Мая Манолова да оглави партиятаРазлични лобита в БСП, настроени опозиционно спрямо лидерката Корнелия Нинова, са се обединили около…Oct 29 2018skafeto.com


loading...