Юлиана Росен

По всичко личи, че бившата първа дама Юлиана има нов мъж в живота си след Росен Плевнелиев. Връзката й с младия и атлетичен мъж е още от 2015 година, въпреки че тогава тя официално още се водеше съпруга на действащия държавен глава, съобщава сайтът „Ретро“. Юлиана вече не крие новата си връзка и дори публикува техни общи снимки в профила си в Инстаграм. Според същия източник, Росен и Юлиана Плевнелиеви вече официално са в процес на развод.

За охладняването на отношенията между двамата се заговори още след като Росен Плевнелиев положи президентската си клетва. Тогава двойката отказа да се премести в резиденцията в Бояна, а предпочете да остане в семейното си жилище, въпреки проблемите, които това създаде на служителите на Националната служба за охрана.
Юлиана смени Росен Плевнелиев с младок, президентската двойка дели имоти и сметки за 30 милиона (СНИМКА)Президентът Плевнелиев с пламенни слова за Борисов: Той има тежка мисия. Пише история, уникален е! Той продължи и завърши това, което аз започнах.През моя мандат не посетих нито веднъж Македония и то съвсем умишлено. За да се реши един проблем, т…Aug 3 2017skafeto.com

През целия мандат на Плевнелиев съпругата му Юлиана отказваше да се появява с него на официални срещи и при пътуванията му в чужбина.

Според „Ретро“ между двамата е имало уговорка нещата да останат така до края на президентския мандат, след което са подали документите за развод. Той ще бъде по взаимно съгласие, като за Юлиана вероятно ще останат най-апетитните семейни имоти – баровските къщи в Халкидики, която има уникално местоположение с прекрасен изглед към Бяло море и горите на полуостров Атон, както и къщата в Черноморец. Общата сума само на имотите на Плевнелиев била над 10 млн. лв.

Двойно повече той имал в банкови сметки и различни инвестиционни книжа. След развода той ще си запази апартамента от 200 квадрата, който получи от държавата. Имотът, който се намира на „Цариградско шосе“, му е предоставен за развиване на обществена дейност. С такава облага се ползват всички президенти, след като напуснат кабинета на „Дондуков“ 2.Завесата падна! Вече е ясно кой бизнесмен купи палата на Росен Плевнелиев в разложкото „Ориндж каунти“Президентът Росен Плевнелиев е продал луксозната си вила в разложкото село Баня на известния бизнесм…Jun 7 2017skafeto.com


loading...